Meren rannalla, luonnon helmassa ja lähellä kaupunkia.

Rantapuistossa voit keskittyä rauhassa olennaiseen

BEST WESTERN Hotel Rantapuisto pysäyttää: näyttävä päärakennus valmistui 1960-luvulla pankin koulutuskeskukseksi keskelle itähelsinkiläistä luontoa.

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, mutta talo viestii edelleen aikakautensa mielenkiintoisia arkkitehtonisia piirteitä: kokonaisuus muodostuu useista siivistä, tilat ovat suuria ja käytävät avaria. Jäljellä on myös useita sisustuksen helmiä kuten valaisimia, takkoja ja kattorakenteita.

Rantapuiston vetovoimaa vahvistaa sen sijainti luonnonkauniissa ympäristössä. Valtavista ikkunoista avautuu esteetön näkymä lähiluontoon ja merelle. Matkaa Helsingin keskustasta on silti vain pieni tovi. 

BEST WESTERN Hotel Rantapuisto tarjoaa mm.

  • edustavan auditorion 300 hengelle
  • 15 kokoustilaa ja runsaasti ryhmätyötiloja
  • 70 valoisan raikasta huonetta
  • Ravintola Rantapuiston, Lobby Barin ja kaksi tilausravintolaa
  • viihtyisät saunatilat ja rantasaunan takkatiloineen
  • monikäyttöisen 600 m²:n messuhallin  
  • 200 ilmaista parkkipaikkaa 

Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii yksilöllisesti vierailusi kaikista järjestelyistä - Rantapuistossa voit keskittyä rauhassa olennaiseen.

***********************************************************************

Lomalle Rantapuistoon!

Loma Rantapuistossa

 

 

 

 

 

Varaa nyt oma edullinen lomasi BEST WESTERN Hotel Rantapuistosta hintaan 79 €/vrk/1-2 hlöä. Hinta sisältää aamiaisen sekä ilmaisen wifin ja paikoituksen.

Vuosaaresta on kätevä lähteä vaikka shoppailemaan Pohjoismaiden suurimpaan ostoskeskukseen Itikseen. Meiltä myös liukurit, pulkat ja kävelysauvat, joiden avulla voit nauttia ympäröivästä luonnosta. Muista myös herkutella Ravintola Rantapuistossa. Lapset ruokailevat veloituksetta aikuisten seurassa.

Tarjouksen tiedot ja varaaminen: LOMA-hinta on voimassa pe-su 28.2. asti saatavuuden mukaan (pl. 20.-22.2.). Varaa huone viereisellä lomakkeella koodilla LOMA. Tee lisävuoteellinen varaus osoitteeseen sales@rantapuisto.fi (lapsen lisävuode 15 €).

************************************************************************


Huonevaraukset:

p. 09-319 11

reception@rantapuisto.fi

 

Ryhmät, tilaisuudet ja tapahtumat:

p. 09-319 1110

sales@rantapuisto.fi