Helpoin tapa hallita hotellivierailuasi!

Kokeile Aeroguest sovellusta ja ihastu! Sovelluksen avulla voit hoitaa sisäänkirjautumisen ennen saapumistasi, haet siis vain avaimesi vastaanotosta!

Aloita online- kirjatuminen, allekirjoita matkustusilmoituksesi, valitse mieleisesi huone, maksa, chattaile kanssamme, tarkistele hotellin palveluita, kirjaudu ulos ja paljon muuta. Muutama päivä ennen saapumistasi saat sähköpostin, jossa on linkki ja ohjeet online sisäänkirjautumiseen.

Online sisäänkirjautuminen

Online sisäänkirjautumisen avulla säästät itseltäsi aikaa ja vaivaa. Voit huoletta hakea vastaanotosta avaimet ja säästää aikasi sinulle tärkeisiin asioihin. Voit kirjautua sisään myös selaimesi kautta, joten sinun ei tarvitse välttämättä edes ladata sovellusta, jos et halua.

Valitse mieleisesi huone

Online sisäänkirjautumisen avulla voit myös valita itse huoneesi. Haluatko saada huoneen ystäväsi vieressä? Tai ehkä tietyllä näköalalla? Voit valita mieleisesi huoneen 5€ lisämaksua vastaan.

Keskustele kanssamme

Onko sinulla kysyttävää ravintolastamme, ulkoilu mahdollisuuksista, huonepalvelusta, palveluistamme tai jostain muusta? Voit helposti kysyä sovelluksen kautta mieltäsi askarruttavista asioista.

Maksa

Olipa kyseessä varauksesi maksu sisäänkirjautumisen yhteydessä tai uloskirjautumisen yhteydessä, voit hoitaa kaiken suoraan älypuhelimellasi.

 

Yksinkertaisesti nauti vierailustasi täysillä myös mobiilisti!

Voit ladata sovelluksen tästä:

Google Play »
App Store »

HUOMIOITHAN! Sovelluksen käyttäminen vierailusi aikana on vapaaehtoista! Jos haluat kirjautua sisään hotellin vastaanotossa, olet enemmän kuin tervetullut!