Aikuisia

Lapsia

Huoneita

Varaa nyt

Hiihtolomalla nautitaan hotlailusta!

19.1.2022

Hiihtoloma hotellissa on yhteistä Prime Timea! Virittäydy hiihtoloman tunnelmaan upean Hotel Rantapuiston miljöössä ja rakenna juuri sinun näköisesi loma! Hiihtoloman paketilla yövyt kaksi yötä – 20% alennuksella!


Tuplaleimat Tammikuussa

4.1.2022

Starttaa vuoden ensimmäinen kuukausi tuplaten kanta-asiakas leimasi! Hotlaile ja raflaile leimakorttisi täyteen leimoja ja hyödynnä priimat majoitus- ja ravintolaetumme!

 


EasyFit kuntosali suljettuna rajoitusten vuoksi

28.12.2021

28.12.2021 voimaan tulevien rajoitusten johdosta EasyFit Vuosaari on suljettu 28.12. alkaen toistaiseksi.

Kun saapuu syys -taidenäyttely

1.12.2021

Ulla Pohjoisvirran taidenäyttely esillä meillä Rantapuistossa 06.12.2021.-31.01.2022. Tule näkemään taidetta!


Kun saapuu syys  -taidenäyttely

”Olen helsinkiläissyntyinen, pääkaupunkiseudulla asuva itseoppinut taidemaalari. Lapsena rakastin piirtämistä, maalaamista, muovailua ja värittämistä yli kaiken! Kasvoin suvussa jossa taiteita ylipäätään arvostettiin ja minuakin vietiin jo pikkulapsena Ateneumiin katsomaan taidenäyttelyitä. Kävin myös legendaarisen Kylli-tädin pitämässä lasten taidekerhossa. Kouluikäisenä innostukseni maalaamiseen kuitenkin hiipui, kunnes vasta paljon myöhemmin innostuin uudelleen.

Maalatessani toimin usein spontaanin innostuksen vallassa ja annan mielikuvituksen lentää, enkä yleensä tarkoin suunnittele taulujani etukäteen. Toisinaan joku voimakas mielikuva tai aistimus saattaa ohjata maalaamistani, mutta musiikin voimaa ei myöskään pidä aliarvioida. Tunnen saavani inspiraatiota myös luonnosta, joka on lähellä sydäntäni.

Valtaosa maalauksistani on abstrakteja, mutta mukaan mahtuu kuitenkin aina jokunen puoliabstrakti teos myös.

Rakastan erilaisia värejä, ja fiiliksestä riippuen maalaan niin runsasvärisiä kuin hyvin hillittyjäkin maalauksia. Koen tärkeäksi maalata erilaisilla tekniikoilla ja eri värejä hyödyntäen. Käytän pääasiassa akryylimaaleja, mutta vaihtelun vuoksi toisinaan kokeilen muitakin materiaaleja, kuten hiekkaa tai vaikkapa alkoholimustetta.

Sanonnan mukaan kauneus on katsojan silmissä. Samoin voi mielestäni sanoa abstrakteista teoksista, ne antavat katsojalle mahdollisuuden tehdä omia tulkintoja, mielikuvitukselle vapaata tilaa tulkita näkemäänsä, ja toivottavasti nauttia näkemästään!

Toivotan mukavia hetkiä taulujeni parissa jokaiselle katsojalle! ”

Ulla Pohjoisvirta

Hotel Rantapuisto pilotoi aurinkosähkövoimalaa

23.9.2021

 Pilotin tavoitteena on pienentää Hotel Rantapuiston hiilijalanjälkeä sekä tarkastella edellytyksiä, joilla aurinkosähköä voidaan tulevaisuudessa hyödyntää myös muissa Primehotelsin kohteissa.


Pelihuone Out of Orbit

6.9.2021

Hotel Rantapuiston yhteyteen avautuu immersiivinen pelihuone Out Of Orbit.

 


Prime Guest jäsenyys kannattaa!

6.9.2021

Liittymällä PRIME GUEST jäseneksi saat rahanarvoisia etuja majoitus- ja ravintolapalveluistamme! Liittyminen on täysin ilmaista. Lue lisää: PRIME GUEST


Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

29.4.2021

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan Rantapuistossa.
Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.


Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

18.11.2020

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.


Marimekko Nolla – luontomatkailukonsepti koettavissa nyt Hotel Rantapuistossa

3.7.2020

Uniikki Marimekko Nolla on nyt varattavissa Rantapuiston vastaanotosta.


Green Key -sertifioitu Hotel Rantapuisto

4.10.2018

Hotel Rantapuisto on saanut Green Key -sertifioinnin 2.10. Kyseessä on kansainvälinen ympäristösertifikaatti majoitus- ja matkailualalle.


Uudet kokouspaketit ovat nyt täällä!

23.1.2018

Hotel Rantapuisto tarjoaa nyt entistä laajemman kokouspakettivalikoiman! Sopisiko kokouspäivääsi herkullinen Deluxe-paketti, tai ehkä virkistävä Wellness-paketti?

EasyFit Vuosaari Rantapuistossa

21.3.2016

EasyFit Vuosaari tarjoaa monipuolisia elämyksiä kokouspäivän kylkeen sekä liikuntakokemuksia majoittuville hotellivieraillemme. Majoittuvat hotellivieraamme pääsevät kuntosalille maksutta.