EasyFit Vuosaari

EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskusketju, jonka Vuosaaren toimipiste sijaitsee samassa pihapiirissä Hotel Rantapuiston kanssa. EasyFit tarjoaa edulliseen hintaan laadukkaan kuntosalin ja runsaan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, jotka tilattavissa myös kokouspäivän yhteyteen. Majoittuvat hotellivieraamme saavat käyttää liikuntakeskusta veloituksetta. Kuntosali on avoinna klo 05-23.

Hinnat 186 € (sis.alv 24 %) min. 10 hlö. Lisähenkilöt 10 €/hlö.

Ryhmäliikuntaohjelma:

Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Kiertoharjoittelu

45 minuutin lihaskuntoa kehittävä ja sykettä nostattava keskitason kiertoharjoittelutunti. Alun yksinkertaisen lämmittelyn jälkeen työosio koostuu monipuolisista liikkeistä, joilla haastat itsesi oman tasosi mukaan. Kyseessä on intervallityylinen harjoitus, jossa vuorottelevat erilaiset liikkeet sekä eri pituiset työ- ja palautusajat. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

Hiit

30 minuutin korkean intensiteetin HIIT-tunti (High Interval Intensity Training). Harjoitus koostuu yksinkertaisista mutta raskaista ja kokonaisvaltaisista liikkeistä, joilla kehität niin aerobista- kuin lihaskestävyyttäkin. Tunnilla pääset haastamaan itsesi ja rajasi. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Hiitin yhteyteen voidaan yhdistää myös lihashuolto, jolloin tunnin pituudeksi tulee 60 min.