Hauskaa ja freesiä sisältöä yritystapahtumiin ja lomapäivien piristykseen!

Tarjoamme hotellin asiakkaille Helsingin innovatiivisinta team building -palvelua, jännittävää Case of the Five Star Hotel -pakomysteeriä sekä muita elämyksiä, joissa tehtävät ja tarinat odottavat ratkojaansa!

InsideOut Productions on uuden aallon tapahtumayritys, joka tuo taidetta, teknologiaa ja pakopelimaailman elementtejä yhteen, tuottaen unohtumattomia elämyksiä hotellin tiloissa. Nämä elämykset ovat omiaan piristämään pitkiä konferenssipäiviä tai tarjoamaan pienen paon arjesta hotellivierailun aikana. Elämyksissä joukkueenne lähtee selvittämään tarinan antamaa tehtävää, tarkoituksena saada tehtävän vaatimat pulmat ratkaistua annetussa ajassa. Tiimiltä vaaditaan ryhmätyökykyä, pulmanratkaisutaitoa ja rohkeutta yrittää hulluiltakin tuntuvia ratkaisuja, eli niin sanotusti ”think outside the box”.

Luovuutta, logiikkaa, matematiikkaa ja yhteen hiileen puhaltamista vaativat elämykset ovat oiva tapa rentoutua pariskuntana tai kaveriporukalla, mutta myös mahtava elämys team building-, tyky- tai virkistyspäivään mille tahansa organisaatiolle tärkeiden asioiden äärellä.

Team building -pakettimme osaksi modernia kouluttautumista!

Team building -päivien ei tarvitse olla samanlaisia! Lanseerasimme ensimmäisinä Suomessa konseptin, jossa team buildingiin erikoistunut kouluttaja seuraa suoritustanne pakoelämyksen aikana ja voi näin purkaa pelikokemusta analyyttisten ryhmäkeskustelujen, itsereflektion ja harjoitusten avulla. Tässä koulutuksessa emme keskity kuvittelemaan, kuinka poistaisimme stressiä ja aikapainetta työelämästä, vaan altistamme osallistujat molemmille näistä tuntemuksista, jolloin pakopelielämyksen myötä ne muuttuvat konkreettisiksi arjenhallinnan työkaluiksi.

Lue lisää vaihtoehdoista:
Team Building
Case of the Five Star Hotel
Table Top

Vaihtoehdoistamme voimme räätälöidä yrityksenne teemoihin ja tavoitteisiin sopivan päivän hauskojen, mutta tarpeellisten asioiden äärellä. Yritystapahtumiin samme mahtumaan jopa satoja osallistujia.

Kielet: Suomi ja Englanti

Suosittelemme kokoustilaa tai tunnelmallista ravintolaa huonepakopelin jälkipuintiin, sillä elämystemme jälkeen ryhmällä riittää varmasti puhuttavaa!

Kiinnostuitko?

 Ota yhteyttä hotellin myyntipalveluun: puh. (09) 319 1110 | sales@rantapuisto.fi