Rantapuistossa lomalla vai konferenssin merkeissä?

InsideOut Escape Games tarjoaa tunnin kestäviä seikkailuja aikuisille. Kokemus joka yhdistää teatterin, tieteen sekä viihteen. Sinulla on 60 minuuttia aikaa tunnistaa vihjeitä, ratkaista arvoituksia ja lopulta paeta huoneesta! Kyseessä on Room Escape -konsepti.

Huonepakopelit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden parantaa ryhmäänne tiiminä, joukkueena joka puhaltaa yhteen hiileen. Pelit haastavat osallistujien ongelmanratkaisukykyä selvittämällä erilaisia ongelmia, pulmia ja arvoituksia. Osallistujien tulee käyttää mm. luovuutta, logiikkaa sekä matemaattisia ja visuaalisia taitoja paetakseen huoneesta. Huonepakopeli on täydellinen työkalu ryhmähengen luomiseen, tutustuttaa henkilöt toisiinsa tai ihan vain hauskaa ajanvietettä ystävien ja perheen kesken. Yhdistä uniikki Room Escape -kokemus bisnekseen, huvittelumatkaan, konferenssiin, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin tai vaikka häihin.

Room Escape on lähtöisin Unkarista, kuten myös pelejä operoiva yritys, InsideOut Escape Games, joka ensimmäisenä toi Room Escape –pelit Suomeen. Rantapuistossa valittavissa on kolme erilaista huonepakopeliä, joissa hyödynnetään hotellin mielenkiintoista arkkitehtuuria ja kaunista ympäristöä.

Tervetuloa pelaamaan 2-6 hengen tiimeissä! Samanaikaisesti voi pelata maksimissaan 20 henkeä, kolmena eri ryhmänä. Pelin vetäjän saa puhumaan englantia, suomea, ruotsia, venäjää tai unkaria. Itse arvoituksissa ei erityistä kielitaitoa tarvita! Suosittelemme saunaa ja paljua, kokoustilaa tai tunnelmallista ravintolaa huonepakopelin jälkipuintiin sillä Room Escapen jälkeen ryhmällä riittää varmasti puhuttavaa!

Kiinnostuitko? Paetaksesi huoneesta sinun on mietittävä laatikon ulkopuolelta, etsittävä ratkaisuja ja selvitettävä mysteerejä. Room Escape tarjoaa vaihtoehtoisen oheisohjelman kokouspäivään, virkistyspäivään tai vaikkapa illanviettoon!