Escape ”Just For Fun”

20-30 henkilöä, 3 tuntia (toteutettavissa myös isommille ryhmille)

Kielenä suomi tai englanti

Elämyksiä ja hauskoja interaktiivisia tehtäviä

Täydellinen aktiviteetti kevyttä ohjelmaa kaipaaville. Elämykset yhdistettyinä hauskoihin team building- aktiviteetteihin kokeneen kouluttajan kanssa ovat oiva tapa rentoutumiseen, ryhmäytymiseen ja oppimiseen! Escape ”Just For Fun” sopii täydellisesti sekä työporukan ryhmäyttämiseen että virkistys /juhlatapahtumiin. Pitkän kokouspäivän päätteeksi on mukava palkita tiimi leikkimielisellä, mutta rakentavalla yhteispuuhalla.

Hinta alkaen 814€- 1634€ ( +alv)

Escape ”GOLD”

20-30 henkilöä, 4-6 tuntia

Kielenä suomi tai englanti

Elämyksiä ja laadukasta team building-koulutusta perustuen pakopeleihin.

Escape ”GOLD” on täydellinen paketti, kun haluatte haastavampaa syväluotaavampaa ohjelmaa. Koulutukseen sisällytetään yrityksen tavoitteita, haasteita ja kehityksen kohteita. Kouluttajana toimii team buildingiin erikoistunut asiantuntija, joka seuraa suoritustanne elämyksen aikana ja voi näin purkaa pelikokemusta analyyttisten ryhmäkeskustelujen, itsereflektion ja harjoitusten avulla.

Tämä on takuuvarma tapa yhteisten tavoitteiden löytymiseksi sekä ryhmähengen kohottamiseksi. GOLD-paketti on hedelmällinen tapa kehittyä ja voimme luvata että suu mutrussa  ei tätä team building- päivää tarvitse lusia läpi.

Hinta riippuu lopullisesta tuotepaketista.

Toteutettavissa myös omavalintaisilla syventävillä teemoilla.