Table top -pakoelämys

Kun verrataan pakoyrityksen tiloissa toimivaan pakopelihuoneeseen, Table top -elämys on pakopelielementein tehty pöytäpeli, jossa pelaajien käsillä ovat pakohuoneiden parhaat tehtävät, tarinat ja immersiivisyys, jotka pystytään tarjoamaan isommalle ryhmälle yhtäaikaisesti tilasta riippumatta. Konferenssihuone tai mikä tahansa suljettu tila voi muuttua pelihuoneeksi minuuteissa!

Pöytäpelielämyksemme tarjoaa meille mahdollisuuden tuoda jännityksen ja pakopelien tunnelman mihin tahansa lokaation. Se on myös oiva vaihtoehto isomman porukan elämykseksi hotelleissamme, kun halutaan tehdä koko porukalla yhdessä hauskaa ryhmäyttävää puuhaa ja välttää pienempiin ryhmiin jakautuminen. Mainio aktiviteetti kokouksien jälkeen tai yksittäisenä tapahtumana tai kun perinteisemmät pakohuoneet on jo nähty. Tunnelma ja flow saavutetaan tavoittelemalla yhteistä palkintoa ja ryhmän koko ei tällä kertaa ole este vaan etu!

Osallistujat saavat diplomit osallistumisestaan, mutta elämyksen tilanneella yrityksellä on mahdollista tarjota omia palkintoja tapahtuman luonteen mukaan. Tapahtuma-aika on reilun tunnin mittainen, (sisältäen pystytyksen, pelin ohjaamisen ja purkamisen), josta varsinaista peliaikaa on n. 45min.

Hinnat: 25 € ( +alv) per pelaaja
Ryhmäkoko min. 20 henkeä