Perille löytämisen haaste vie meidät perustaitojen äärelle. Ihminen on luotu liikkumaan maastossa. Uusimpien aivotutkimusten mukaan liikunta yhdistettynä ongelmanratkaisuun on yksi tehokkaimmista tavoista lisätä aivojen toimintaa ja yksilön hyvinvointia. Suunnistaminen on myös ikivanha sotataito. Miten teidän työpaikkanne toimistosoturit selvittävät haasteen? Entä miten osaatte hyödyntää yksilöidenne erilaisia vahvuuksia koko ryhmän hyödyksi? Suunnistusrata kierretään tavoitteesta riippuen pareittain, yksin tai pienissä ryhmissä.

Ennen radalle lähtöä valmentajamme antaa tarvittavat vinkit ja muistisäännöt, jotta pahimmat pöpeliköt saadaan kierrettyä turvallisesti. Näin saamme aikaiseksi oppimista sekä onnistumisen kokemuksia. Rakennamme reitin sopivan kokoisiksi osioiksi. Harjoituksen aikana valmentaja on käytettävissänne.

Ohjelma aloitetaan yhteisellä alkulämmittelyllä ja päätetään lihaksia palauttavaan venyttelyyn. Vaihtelevassa maastossa liikkuminen kehittää motoriikkaa, tasapainoa sekä mielen ja kehon yhteispeliä. Tiukempaa harjoittelua haluttaessa suunnistus yhdistää tehokkaasti aerobisen ja anaerobisen kunnon kehittämisen.

Kesto: 1,5-3 h
Hinta: alk. 890 €+alv 24 % kun max 25 hlöä
Varaukset: Treasure Coaching