Design Loungemme on avoinna hotellin vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti 24/7 (alkoholijuomien anniskelu klo 01.30 asti).

Desing Lounge menu tarjolla:
tiistaista torstaihin klo 15.00-21.00
perjantaisin ja lauantaisin klo 15.00-21.30

Suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon täältä->

Katso kaikki poikkeusaukioloajat täältä->

Design Lounge on Rantapuiston ‘olohuone’ täynnä suomalaisen designin helmiä upean merimaiseman äärellä.
Voit ruokailla rennosti Yrjö Kukkapuron nojatuoliryhmissä tai korkeamman pöydän äärellä.

Pyydämme ystävällisesti tilaamaan annokset vastaanoton baaritiskiltä.

A LA CARTE MENU -> Uusi kesämenu nyt saatavilla

SNACKS

Cheviche 16 € (M, G)
Kirjolohta marinoituna limellä, jalapenolla, korianterilla, seesamilla, valkosipulilla ja punasipulilla. Riisikeksi kaverina.

Kroketti 14 € (L)
Rantapuiston juustokroketteja, aiolia ja pikkelöityä kukkakaalia

Tapas 16 € (L,G)
Manchego-juustoa, marinoituja oliiveja ja paahdettuja Marcona-manteleita

Muikkukori 16 € (L,G)
Frittimuikku-kori, tillikermaviili ja sitruuna.

Parmesaaniranut 7 € (L,G)
Ranskalaiset, raastettua parmesaania ja parmesaanimajoneesi.

Marinan leipä 7 € (L)
Talon tummaleipä ja voita.

KLASSIKOT

Lohi 16 € / 22 € (L,(G))
Klassinen kermainen lohikeitto. Tarjoillaan ruisleivän kera. Saatavana myös pääruokakokoisena.

Poro 30 € (L,G)
Klassinen poronkäristys tarjoiltuna perunamuusin, puolukan ja suolakurkun kera.

Muikku 23 € (L, G)
Paistettuja muikkuja, muusia, mummonkurkkua, kirkastettua voita ja kermaviilikastike.

Juustoburger 20 € (L, (G,V))
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, ketsuppia, majoneesia, Västerbotten juustoa, sydänsalaattia ja punasipulia.
Tarjoillaan ranskalaisten sekä ketsupin kera.

Burgeri on saatavilla myös Beyond meat pihvillä ja Oddlygood juustolla

SESONGIN HERKUT

Tomaatti 16 € (L, (G,V))
Kermainen tomaattikeitto, hiillostettua kirsikkatomaattia, basilika-öljyä ja paahdettua talon focaccialeipää

Saatavilla vegaanisena.

Lehtipihvi 32 € (L,G)
Paistettu naudan lehtipihvi ulkofileestä (á 200 g), Rantapuiston maustevoi, ranskalaisia, aiolia ja sydänsalaattia

Kuha 36 € (L,(G))
Voissa paistettua kuhaa, paistettua varsiparsakaalia, varhaisperunoita, tuoretta tilliä, Creme ninon-kastike ja herneenversoa 

Parsa 20 € (V)
Linguine-pasta, pesto vihreästä parsasta ja manteleista, vihreää parsaa, pähkinä-crumble, tuore minttu ja oliiviöljyä

Salaatti 18 € (L,(G))
Sesongin tomaatteja, sydänsalaattia, paistettua vuohenjuustoa, tummaa balsamicoa, tuoretta basilikaa, mansikoita ja rapeaa focaccialeipää

Kalaburger 20 € (L)
Paneroitu turskanseläke, briossisämpylä, sydänsalaattia, mummonkurkkua ja remoulade-majoneesia

MAKEAT

Raparperi 12 € (L)
Raparperi tarte tatin. Maitojäätelöä.

Mansikka 12 € (L, (G))
Tuoreita mansikoita, basilikakakkua, paahdettua valkosuklaata ja vaniljavaahtoa

Aprikoosi 12 € (V)
Aprikoosipiiras, aprikoosihilloa, tuoretta aprikoosia ja mantelikreemiä

3 KAVERIA JÄÄTELÖPALLOT

1 PALLO 5 €
3 PALLOA 12 €

 

L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena