Merkkipäivät vaativat arvoisensa puitteet! Rantapuistossa voit valita tunnelmaltaan herkän ja arvokkaan Juhlasalin, tai vapaamuotoisempaan juhlaan sopii mainiosti vaikkapa Kellariravintola. Halutessasi voit myös järjestää juhlien virallisemman osuuden ruokailuineen ja puheineen Juhlasaliin, jonka jälkeen juhlaväki voi siirtyä jatkoille Kellariravintolaamme.
Perhejuhlamenut
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton | (V) vegaaninen
Rantapuiston Perhejuhlamenut
Voimassa tammi-huhtikuu 2023
Rantapuisto tarjoaa mainiot puitteet perhejuhlien
järjestämiseen. Olipa kyseessä ristiäiset, lakkiaiset tai muu
perhejuhla, räätälöimme mielellään tilaisuutenne luonteeseen
parhaiten soveltuvan menun.
Rantapuiston buffet
Rantapuiston maalaissalaattia
Sydänsalaattia, endiiviä, versoja, talon krutonkeja ja aiolia (V,(G))
Punajuurta & Beluga
Marinoitua punajuurta, marinoituja belugalinssejä,
säilöttyä kelta- ja raitajuurta (V,G)
Hauki & Kaalia
Kylmäsavustettua haukea marinoituna,
marinoitua ja poltettua kaalia, tuoreita yrttejä (M,G)
***
Yrttimarinoitua paahdettua perunaa (V,G)
Paistettua lohta ja valkoviini-smetanakastike (L,G)
***
Marja-kermatäytekakkua L,(G)
50€ /hlö
lapset 4-11 v. -50%
alle 4 v. lapset syövät ilmaiseksi
Herkkuja kahvitteluhetkiin
voimassa tammi-syyskuu 2023
Kahvitusmenu
Lohipiirakka L,G
Feta-pinaattipiirakka L,G
Rantapuisto maalaissalaatti (L,(V,G))
Marja-kermatäytekakku L(G)
Kahvikakkua ja pikkuleipiä
Luomukahvia ja teetä
34 €/hlö
lapset 4-11 v. -50%
alle 4 v. lapset syövät veloituksetta
Jälkiruokapöytään
Macarons 2 kpl 5 €/hlö
Petit Fours 3 kpl 4€ / hlö
Cocktailpalat
Haukitartalet (L,G)
Savusärkeä & mallasleipää (L)
Punajuurta ja hampunsiementä (V,G)
5 €/kpl
Hinnat voimassa tammikuu-huhtikuu 2023 ajan.
Ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ilmoituksenne mukaan veloituksetta.
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Rantapuisto buffet
Voimassa toukokuu-joulukuu 2023
Jääsalaatti, versoja ja sitruunavinaigretti (V, G)
Mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa (L, G)
Perunasalaattia (V, G)
Valitse kaksi seuraavista:
Lämminsavulohta ja tilli-kermaviilikastiketta M,G
Katkarapuskagen L
Graavilohta ja tillikreemiä L,G
Savusärkimoussea ja saaristolaisleipää L
Yrttimarinoitua maalaiskanaa ja basilikakreemiä L,G
Selleriä ja tattia V,G
***
Yrttimarinoitua paahdettua perunaa (V,G)
Haudutettua häränniskaa ja tumma kastike (L,G)
***
Marjatäytekakku (L,(G))
50 €/hlö
lapset 4-11 v. -50%
alle 3 v. lapset syövät veloituksetta
Buffetmenut
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen
Rantapuiston buffetmenut ryhmille
tammikuu-huhtikuu 2023
Mänty menu
Salaattia & dijon
Salaattia, versoja ja dijonvinaigretti (V,G)
Speltti & greens
Yrittimarinoitua spelttiä, pinaattia, persiljaa,
grillattua kesäkurpitsaa ja edamamepapuja (V)
Punajuurta & feta
Marinoitua punajuurta, fetakreemiä, paahdettua hampunsiementä,
säilöttyä kelta- ja raitajuurta (L,G)
Kukkakaali & beluga
Paahdettua kukkakaalia, pikkelöityä kukkakaalia, marinoitua belugalinssejä,
rapeaa tattaria ja tuoretta minttua (V,G)
Hauki & mäti
Kylmäsavustettua haukea marinoituna, ”mätivinaigretti” mädistä,
kaalista, kevätsipulista ja sitruunasta (M,G)
Rantapuiston leipää ja voita
***
Härkää & yrtit
Ylikypsää härkää, tumma sipulikastike, tuoreita yrttejä ja yrtti-öljyä (M,G)
TAI
Tofu & umami
Soija-marinoitua tuoretofua, paahdettuja siitakesieniä,
tryffelivinaigretti ja sienilientä (V,G)
***
Marjat & Rantapuisto
Marjoja eri tekstuureissa, vaniljakreemiä,
basilikakakkua, marenkia ja versoja (L,G)
58 € yhdellä pääruoalla
68 € kahdella pääruoalla
Sama pääruokavalinta koko seurueelle. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Viinisuositukset
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic 55€/75cl
Stift Klosterneuburg, Niederösterreich, Itävalta
Navarro Correas Reserve Malbec 55 €/75cl
Bodega Navarro Correas, Mendoza, Argentiina
Pihlaja menu
Salaattia & kuusenkerkkä
Salaattia, versoja ja kuusenkerkkävinaigretti (V,G)
Kvinoaa & Yrttejä
Marinoitua kvinoaa, yrttejä, kurkkua ja versoja (V,G)
Selleriä & omenaa
Paahdettua juuriselleriä, pikkelöityä selleriä, tuoretta omenaa,
omenapyreetä ja paahdettua saksanpähkinää (V,G)
Burrataa & tomaattia
Tuoretta burrataa, erilaisia tomaatteja ja tomaattikompottia (G)
Savusärkeä & kurkkua
Savusärkimousse, tuorekurkkurelissi ja mallasleipää (L)
Rantapuiston leipää ja voita
***
Nieriää & fenkolia
Valkoviinivoikastike ja fenkoliyrttisalaatti (L,G)
TAI
Tofu & Umami
Soija-marinoitua tuoretofua, paahdettuja siitakesieniä,
tryffelivinaigretti ja sienilientä (V,G)
***
Suklaa & vadelma
Maitosuklaavanukasta, vadelmageeliä, rapeaa suklaata
ja marinoituja vadelmia (L,G)
58 € yhdellä pääruoalla
68 € kahdella pääruoalla
Sama pääruokavalinta koko seurueelle. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Viinisuositukset
Frey Silvaner Riesling 50€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa
Nespolino Sangiovese Biologico 53 €/75cl
Barone Montalto, Romana DOC, Italia
Verso menu
Salaattia & dijon
Salaattia, versoja ja dijonvinaigretti (V, G)
Kvinoaa & vihreitä
Marinoitua kvinoaa, yrttejä, sesongin vihreät kasvikset ja versoja (V, G)
Punajuurta & hampunsiementä
Marinoitua punajuurta, punajuuri-hamppuemulsio, paahdettua hampunsiementä,
säilöttyä kelta- ja raitajuurta (V, G)
Kukkakaalia & linssejä
Paahdettua kukkakaalia, pikkelöityä kukkakaalia, marinoitua belugalinssejä,
rapeaa tattaria ja tuoretta minttua (V, G)
Selleriä & tattia
Paahdettua selleriä, tattipyreetä, confit tattia, marinoitua selleriä ja tuoretta persiljaa (V, G)
Rantapuiston leipää ja nokkospestoa
***
Kurpitsaa & yrtit
Hiillostettua kurpitsaa, tattaria, hasselpähkinää, tumma sipulikastike,
tuoreita yrttejä ja yrtti-öljyä (V, G)
TAI
Tofu & umami
Soija-marinoitua tuoretofua, paahdettuja siitakesieniä,
tryffelivinaigretti ja sienilientä (V, G)
***
Marjat & Rantapuisto
Marjoja eri tekstuureissa, vegaanista suklaamoussea,
basilikakakkua, rapeaa tummaa suklaata ja versoja (V, G)
58 € yhdellä pääruoalla
68 € kahdella pääruoalla
Sama pääruokavalinta koko seurueelle. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Viinisuositukset
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic 55€/75cl
Stift Klosterneuburg, Niederösterreich, Itävalta
Nespolino Sangiovese Biologico 53 €/75cl
Barone Montalto, Romana DOC, Italia
Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Buffetmenun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
toukokuu-syyskuu 2023
Kuusi menu
Salaattia & samettikukkaa (V,G)
Salaattia, versoja, samettikukkavinaigretti
Speltti & tomaatti (L)
Pestolla marinoitua spelttiä, rucolaa, basilikaa, tuoretta tomaattia, aurinkokuivattua tomaattia
Porkkanaa & hampunsiementä (L, G)
Grillattua porkkanaa, pikkeliporkkanaa, hampunsiemen-porkkanaemulsio
Kukkakaali & beluga (V, G)
Paahdettua kukkakaalia, pikkelöityä kukkakaalia, marinoitua belugalinssejä, tuoretta minttua
Katkarapuskagen (L)
Katkarapuskagen Rantapuiston tapaan
Rantapuiston leipää ja voita
***
Possua & luumua (M, G)
Grillattua Ibericoporsaan niskaa,
vinaigretti grillatusta luumusta ja saksanpähkinästä
JA/TAI
Tofu & kauden vihreää (V, G)
Nokkos-hamppupestolla marinoitua tofua,
grillattua parsaa/parsakaalia, tryffelikastiketta
***
Suklaaunelma (L, G)
Suklaakakku Rantapuiston tapaan
58 € yhdellä pääruoalla
68 € kahdella pääruoalla
Sama pääruokavalinta koko seurueelle. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Viinisuositukset
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic 55€/75cl
Stift Klosterneuburg, Niederösterreich, Itävalta
Sarotto Barbera d’Alba 58 €/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italia
Pyökki menu
Salaattia & kuusenkerkkää (V, G)
Salaattia, versoja kuusenkerkkävinaigretti
Kvinoaa & pinaattia (V, G)
Marinoitua kvinoaa, tuoretta pinaattia, kurkkua, versoja
Perunaa & sipulia (V, G)
Marinoitua varhaisperunaa, pikkelöityä sipulia, kevätsipulia, aiolia
Burrataa & tomaattia (G)
Tuoretta burrataa, erilaisia tomaatteja, tomaatti-vinaigretti
Savusiikaa & tilliä (L,G)
Kokonaisena savustettua siikaa, tillillä maustettua kermaviiliä
Rantapuiston leipää ja voita
***
Nieriää & sitrusta (L, G)
Hiillostetttua nieriää sitruskastikeella
TAI/JA
Tofu & kauden vihreää (V, G)
Nokkos-hamppupestolla marinoitua tofua, grillattua parsaa/parsakaalia, tryffelikastiketta
***
Suklaaunelma (L, G)
Suklaakakku Rantapuiston tapaan
58 € yhdellä pääruoalla
68 € kahdella pääruoalla
Sama pääruokavalinta koko seurueelle. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Viinisuositukset
Frey Silvaner Riesling 50€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa
Nespolino Sangiovese Biologico 53 €/75cl
Barone Montalto, Romana DOC, Italia
Haapa menu
Salaattia & samettikukkaa (V, G)
Salaattia, versoja, samettikukkavinaigretti
Kvinoaa & Pinaattia (V, G)
Marinoitua kvinoaa, tuoretta pinaattia, kurkkua
Maa-artisokkaa & hampunsiementä (V, G)
Paahdettua maa-artisokkaa, marinoitua maa-artisokkaa, paahdettua hampunsiementä
Kukkakaali & beluga (V, G)
Paahdettua kukkakaalia, pikkelöityä kukkakaalia, marinoitua belugalinssejä
Tomaattia & luumua (V, G)
Paahdettua tomaattia, tuoretta tomaattia, basilikaa,
vinaigretti grillatusta luumusta ja saksanpähkinästä
Rantapuiston leipää ja nokkospestoa
***
Varhaiskaalta & spelttiä (V)
Hiillostettua varhaiskaalta, marinoitua kaalia
kermaista spelttiä, rakuunaöljyä
JA/TAI
Tofu & kauden vihreää (V, G)
Nokkos-hamppupestolla marinoitua tofua, grillattua parsaa/parsakaalia, tryffelikastiketta
***
Mustikkaa ja laakerinlehteä (V,G)
Laakerinlehdellä maustettu vanukas, mustikkakakkua, karamellilientä
58 € yhdellä pääruoalla
68 € kahdella pääruoalla
Sama pääruokavalinta koko seurueelle. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Viinisuositukset
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic 55€/75cl
Stift Klosterneuburg, Niederösterreich, Itävalta
Nespolino Sangiovese Biologico 53 €/75cl
Barone Montalto, Romana DOC, Italia
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen
Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Pöytiin tarjoiltavat illallismenut
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton
Rantapuiston pöytiin tarjoiltavat illallismenut
tammikuu-huhtikuu 2023
Menu Aalto
Savusärkimousse 2.0 (L,(G))
Uusittu versio Furun klassikkoannoksesta
***
Pihvi (L,G)
Naudan ulkofileepihvi, bearnaisekastike, sydänsalaattia ja paahdettua perunaa
***
Suklaata & marjoja (V,G)
Eri tekstuureja marjoista, vegaanista suklaamoussea,
rapeaa suklaata, basilikakakkua ja vadelmasorbettia
56 €/ hlö
Viinisuositukset
Vicarage Lane Sauvignon Blanc 50€/75cl
Vicarage Lane Wines, Marlborough, Uusi-Seelanti
Navarro Correas Reserve Malbec 55 €/75cl
Bodega Navarro Correas, Mendoza, Argentiina
Menu Tyrsky
Furun tartar (L,G)
Savustettu rotukarjan ulkofilee, aiolia ja rapeaa salaattia
***
Rantakala (L,G)
Päivän kalasaalis sesongin mukaan vaihtuvilla lisukkeilla
***
Tarte tatin (L)
Furun versio ranskalaisesta klassikosta tarjoiltuna vaniljajäätelön kanssa
56 € /hlö
Viinisuositukset
Klosterneuburg Rose 55€/75cl
Stift Klosterneuburg, Niederösterreich, Itävalta
Frey Silvaner Riesling 50€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa
Menu Tyyni
Punajuurta & lakua (V,G)
Paahdettua punajuurta, lakukreemiä,
hampunsiemenvanukasta ja hamppuöljyä
***
Päivän sato (V,G)
Päivän kasvisannos sesongin parhaista raaka-aineista
***
Suklaata & marjoja (V,G)
Eri tekstuureja marjoista, vegaanista suklaamoussea, rapeaa suklaata,
basilikakakkua ja vadelmasorbettia
56 € /hlö
Viinisuositukset
Frey Silvaner Riesling 50€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa
Nespolino Sangiovese Biologico 53 €/75cl
Barone Montalto, Romana DOC, Italia
Lisätietoja allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista
ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Menun minimilaskutusmäärä on 10 henkilöä. Yhtenäinen menuvalinta koko seurueelle. Otamme huomioon ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot.
Lautastarjoilumenut eivät ole saatavilla Kellariravintolassa.
touokokuu-syyskuu 2023
Menu Kielo
Siikaa ja salaattia (L,G)
Hiillostettua siikaa, grillattua salaattia ja samettikukkamajoneesia
***
Karitsaa ja kaalia (L,G)
Pitkään haudutettua karitsan niskaa, paahdettua kaalia, grillattua porkkanaa ja tumma rakuunakastike
***
Suklaaunelma (L,G)
Suklaakakku Rantapuiston tapaan
56 €/hlö
Viinisuositukset
Frey Silvaner Riesling 50€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa
Sarotto Barbera d’Alba 58 €/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italia
Menu Kurjenkello
Härkää ja yrttejä (L,G)
Suolattua härän ulkofileetä, yrttikreemiä, rapeaa perunaa ja yrttisalaatti
***
Nieriää ja naurista (L,G)
Hiillostettua nieriää, tuoretta naurista, paahdettua naurista ja sitrus-yrttivinaigretti
***
Kahvia ja maitoa (L,G)
Kahvicrumble, kahvihyyytelöä, vaniljaa, vaahdotettua maitoa
56 €/hlö
Viinisuositukset
Klosterneuburg Rose 55€/75cl
Stift Klosterneuburg, Niederösterreich, Austria
Frey Silvaner Riesling 50€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa
Menu Kultapiisku
Broccoliinia ja mantelia (V,G)
Höyrytettyä broccoliinia, mantelikreemiä
***
Punajuurta ja balsamicoa (V,G)
Balsamicolla glaseerattua grillattua punajuurta, herneenversoa ja punajuuri-kvinoarisotto
***
Mustikkaa ja laakerinlehteä (V,G)
Laakerinlehdellä maustettu vanukas, mustikkakakkua, karamellilientä
Viinisuositukset
Vicarage Lane Sauvignon Blanc 50€/75cl
Vicarage Lane Wines, Marlborough, New Zealand
Sarotto Barbera d’Alba 58 €/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italia
Menun minimilaskutusmäärä on 10 henkilöä. Yhtenäinen menuvalinta koko seurueelle. Otamme huomioon ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot.
Lautastarjoilumenut eivät ole saatavilla Kellariravintolassa.