Merkkipäivät vaativat arvoisensa puitteet! Meillä järjestät vaivattomasti ja taatusti laadukkaat perhejuhlat kaikkiin tilauksiin, oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset tai muistotilaisuus, niin kaikki hoituvat ammattitaidolla ja tiloissa on mistä valita. Rantapuistossa voit valita tunnelmaltaan herkän ja arvokkaan Juhlasalin tai uniikin punatiilisen juhlatilan Kellariravintolan. Myös ravintola Furun voi varata yksityiskäyttöön halutessanne.

Perhejuhlamenut

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton | (V) vegaaninen

Rantapuiston Perhejuhlamenut

tammikuu-kesäkuu 2024

Rantapuisto tarjoaa mainiot puitteet perhejuhlien
järjestämiseen. Olipa kyseessä ristiäiset, lakkiaiset tai muu
perhejuhla, räätälöimme mielellään tilaisuutenne luonteeseen
parhaiten soveltuvan menun.

Rantapuisto buffet

Jääsalaatti, versoja ja sitruunavinaigretti (V, G)

Mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa (L, G)

Rantapuiston perunasalaattia (M, G)

Valitse kaksi seuraavista:

Lämminsavulohta ja tilli-kermaviilikastiketta M,G

Savumuikkuskagen L,G

Graavilohta ja tillikreemiä L,G

Savusärkimoussea ja saaristolaisleipää L

Yrttimarinoitua maalaiskanaa ja basilikakreemiä L,G

Punajuurta & Peltolan blue L,G

***

Yrttimarinoitua paahdettua perunaa (V,G)

Haudutettua häränniskaa ja tumma kastike (L,G)

***

Marjatäytekakku (L,(G))

Kahvi/tee

54 €/hlö

lapset 4-11 v. -50%

alle 3 v. lapset syövät veloituksetta
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä

L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen

Viinisuositukset

Frey Silvaner Riesling 52€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Germany

        Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 52 €/75cl
Languedoc, Ranska

Chateau du Levant Sauternes 58 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France

 

Herkkuja kahvitteluhetkiin

Kahvitusmenu

Lohipiirakka L,G

Feta-pinaattipiirakka L,G

Rantapuiston Caesarsalaatti (L, (V, G))

Marja-kermatäytekakku L(G)

Kahvikakkua ja pikkuleipiä

Luomukahvia ja teetä

34 €/hlö

lapset 4-11 v. -50%

alle 3 v. lapset syövät veloituksetta

Jälkiruokapöytään

Macarons 2 kpl 5 €/hlö

Petit Fours 3 kpl 4€ / hlö

 

Cocktailpalat 

Härkää & piparjuurta (L)

Lohta & tilliä (L)

Ankkaa & puolukkaa (L)

Punajuurta & lakua (V)

5 €/kpl tai 16  € / menu jokaista yksi

Ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ilmoituksenne mukaan veloituksetta.

Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

 

 

Buffetmenut

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen

Rantapuisto Buffetmenut

tammikuu-joulukuu 2024

Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.

Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.

Allergiamerkinnät:

L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen

 

Salaatit

(Valitse näistä 3 mieluista)

Salaattia & versoja (V,G)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti

Rantapuiston perunasalaatti (M,G)
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia,
tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia

Kurpitsaa & misoa (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette

Sieniä & soijaa (V,G)
Paahdettuja herkku- ja siitakesieniä marinoituna soijalla, soijapapuja ja herneenversoa

Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamataoliiveja ja tuoreita yrttejä

Kauden kasvikset (V,G)
Salaatti kauden kasviksista marinoituna sitrusvinaigretilla ja tuoreilla yrteillä

Alkuruuat

(Valitse näistä 2 mieluista)

Punajuurta & Peltolan blue (L,G)
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla,
Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää

Lohta & Marjoja (M,G)
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia

Breasola & Hapanjuurileipää (M,(G))
Ilmakuivattua naudan niskaa, rucolamajoneesia, tuoretta rucolaa ja hapanjuuri krutonkeja

Kanaa & Valkosipulia (M,G)
Valkosipulimarinoitua paahdettua kananrintaa, mustavalkosipuliaiolia ja versoja

Varsiparsakaalia & ”Fetaa” (V,G)
Sitrus-marinoitua varsiparsakaalia, rapeaa sipulia, samettikukkaa ja vegaanista ’fetaa’

Pääruuat

(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta)

Nieriää & Porkkanaa (L,G)
Paahdettua nieriää, porkkana-beurre blanc ja pikkelöityä porkkanaa

Nautaa & Punaviiniä (M,G)
Punaviinissä haudutettua naudan poskea, tumma punaviinikastike ja karamellisoitua pikkusipulia

Tofua & Nokkosta (V,G)
Nokkos-hampunsiemenpestolla marinoitua tofua,
tuoretta pinaattia ja tryffeli-vinaigrette

Pääruoan kanssa
Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä

Jälkiruuat

(Valitse yksi mieluinen)

Suklaata & karhunvadelmaa (L)
Suklaatorttu, jossa valkosuklaatäyte, karhunvadelmageeliä
ja marinoitua karhunvadelmaa

Pannacotta & Herukkaa (L,G)
Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa

Suklaata & marjoja (V,G)
Vegaaninen suklaamousse, marinoituja vadelmia,
karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata

Yhdellä pääruualla 58 €/hlö

Kahdella pääruualla 68 €/hlö

Kahvi/tee 4,5€ / hlö

Räätälöimme mielellämme viinisuositukset valitsemienne annosten mukaan

Viinisuositukset läpi aterian

Frey Silvaner Riesling 52€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Germany

Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 52 €/75cl 
Languedoc, Ranska

Chateau du Levant Sauternes 58 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France

Premium viinisuositukset läpi aterian

Montagny 2020 85 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France

Laforêt Bourgogne Pinot Noir 75 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France

Banyuls Rimage 2017 75 €/37,5cl
M. Chapoutier, Roussillon, France

 

Kahvin kanssa

Baileys Original Cream 8,5 €

Di Saronno Amaretto 9 €

Lapponia Lakkalikööri 8 €

Meukow Cognac V.S.O.P 12 €

Poli Limone 10 €

 

Rantapuiston keittiömestarin suositusmenu

 

 Alkuun  

Salaattia & versoja

Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti

(V,G)  

Kurpitsaa & misoa 

Paahdettua kurpitsaa, pikkelöitytä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette

(V,G)

Kvinoa taboulleh

Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua, kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä

(V,G)

Lohta & Marjoja

Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia

(M,G)

Punajuurta & Peltolan blue 

Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla, Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää

(L,G)

Pääruoka   

Nautaa & Punaviiniä 

Punaviinissä haudutettua naudan poskea, tumma punaviinikastike ja karamellisoitua pikkusipulia

(M,G)

Pääruoan kanssa

Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä

Jälkiruoka

Pannacotta & Herukkaa

Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa

(L,G)

58€/hlö 

 

Viiinisuositukset
Corvers Kauter R3 Offdry Riesling 60 €/75cl​
Weingut Dr. Corvers-Kauter,Rheingau, Saksa

Sarotto Barbera d’Alba 60 €/75cl 9,8 €/12cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italia

Pöytiin tarjoiltavat illallismenut

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton

Pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut

tammikuu-kesäkuu 2024

Valitse ryhmälle mieluinen 3 ruokalajin menu seuraavista vaihtoehdoista. Toivomme, että menun alkuruoka ja jälkiruoka ovat ryhmälle yhtenäisiä. Pääruuan jokainen vieras valitsee itse ennakkoon. Keittiö muokkaa ja ottaa huomioon annoksissa ennakkoon ilmoittamanne allergiat sekä erikoisruokavaliot.

Pöytiin tarjoiltavan menun minimilaskutusmäärä 6 henkilöä.

Eritysruokavaliomerkinnät:
L =laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton
V =vegaaninen

 

Alkuruuat

(Valitse yksi ryhmälle)

Lohta & Punajuurta (M,G)
Punajuuri-confitlohta, punajuurimajoneesia, punajuuri-slaw ja lakuhyytelö

Härkää & Piparjuurta (L,(G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, versosalaattia ja paahdettua hapanjuurileipää

Mantelia & Kurpitsaa (V,G)
Suolainen manteli-pannacotta, paahdettua mantelia,
paahdettua kurpitsaa ja pikkelöityä kurpitsaa

Pääruuat

(Jokaiselle vieraalle oma valinta)

Siikaa & Puikulaperunaa (L,(G))
Paistettua siikaa, puikulaperunamuusi, veloutékastike ja parsakaalia

Nautaa & Sipulia (L,G)
Ylikypsää paistettua naudanrintaa, bbq-majoneesia, ruohosipulia, karamellisoitua pikkusipulia ja rosmariini-paahdettua puikulaperunaa

Burmatofua & Edamamepapua (V,G)
Kauden mukaan maustettua burmatofu, murskattua edamamepapua,
rapeaa lehtikaalia ja yrtti-vinaigretti

Jälkiruuat

(Valitsi yksi ryhmälle)

Furun suklaakakku (L,G)
Furun mutakakku, vadelmasorbettia, rapeaa suklaata ja tuoretta vadelmaa

Kuusi-flan (L,G)
Klassinen flan, joka on viimeistelty kuusisiirapilla


 58 € / hlö
Kahvi/tee 4,5€ /hlö

Räätälöimme myös mielellämme viinit valitsemienne ruokalajien mukaan.


Viinisuositukset läpi aterian

Corvers Kauter R3 Offdry Riesling 60 €/75cl
Weingut Dr. Corvers-Kauter,Rheingau, Germany

Sarotto Barbera d’Alba 60 €/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italy

Chateau du Levant Sauternes 58 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France

 

Premium viinisuositukset läpi aterian

Montagny 2020 85 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France

Laforêt Bourgogne Pinot Noir 75 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France

Banyuls Rimage 2017 75 €/37,5cl
M. Chapoutier, Roussillon, France

 

Kahvin kanssa

Baileys Original Cream 8,5 €

Di Saronno Amaretto 9 €

Lapponia Lakkalikööri 8 €

Meukow Cognac V.S.O.P 12 €

Poli Limone 10 €

Juhlatilaisuuden tarjouspyyntö »