Merkkipäivät vaativat arvoisensa puitteet! Meillä järjestät vaivattomasti ja taatusti laadukkaat perhejuhlat kaikkiin tilauksiin, oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset tai muistotilaisuus, niin kaikki hoituvat ammattitaidolla ja tiloissa on mistä valita. Rantapuistossa voit valita tunnelmaltaan herkän ja arvokkaan Juhlasalin tai uniikin punatiilisen juhlatilan Kellariravintolan. Myös ravintola Furun voi varata yksityiskäyttöön halutessanne.
Perhejuhlamenut
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton | (V) vegaaninen
Rantapuiston Perhejuhlamenut
tammikuu-kesäkuu 2024
Rantapuisto tarjoaa mainiot puitteet perhejuhlien
järjestämiseen. Olipa kyseessä ristiäiset, lakkiaiset tai muu
perhejuhla, räätälöimme mielellään tilaisuutenne luonteeseen
parhaiten soveltuvan menun.
Rantapuisto buffet
Jääsalaatti, versoja ja sitruunavinaigretti (V, G)
Mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa (L, G)
Rantapuiston perunasalaattia (M, G)
Valitse kaksi seuraavista:
Lämminsavulohta M,G ja tilli-kermaviilikastiketta L,G
Savumuikkuskagen L,G
Graavilohta ja tillikreemiä L,G
Savusärkimoussea ja saaristolaisleipää L
Yrttimarinoitua maalaiskanaa ja basilikakreemiä L,G
Punajuurta & Peltolan blue L,G
***
Yrttimarinoitua paahdettua perunaa (V,G)
Haudutettua häränniskaa ja tumma kastike (L,G)
***
Marjatäytekakku (L,(G))
Kahvi/tee
54 €/hlö
lapset 4-11 v. -50%
alle 3 v. lapset syövät veloituksetta
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen
Viinisuositukset
Frey Silvaner Riesling 52€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Germany
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 52 €/75cl
Languedoc, Ranska
Chateau du Levant Sauternes 58 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France
Herkkuja kahvitteluhetkiin
Kahvitusmenu
Lohipiirakka L,G
Feta-pinaattipiirakka L,G
Rantapuiston Caesarsalaatti (L, (V, G))
Marja-kermatäytekakku L(G)
Kahvikakkua ja pikkuleipiä
Luomukahvia ja teetä
34 €/hlö
lapset 4-11 v. -50%
alle 3 v. lapset syövät veloituksetta
Jälkiruokapöytään
Macarons 2 kpl 5 €/hlö
Petit Fours 3 kpl 4€ / hlö
Cocktailpalat
Härkää & piparjuurta (L)
Lohta & tilliä (L)
Ankkaa & puolukkaa (L)
Punajuurta & lakua (V)
5 €/kpl tai 16 € / menu jokaista yksi
Ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ilmoituksenne mukaan veloituksetta.
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Buffetmenut
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen
Rantapuisto Buffetmenut
tammikuu-joulukuu 2024
Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.
Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.
Allergiamerkinnät:
L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen
Salaatit
(Valitse näistä 3 mieluista)
Salaattia & versoja (V,G)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti
Rantapuiston perunasalaatti (M,G)
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia,
tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia
Kurpitsaa & misoa (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette
Sieniä & soijaa (V,G)
Paahdettuja herkku- ja siitakesieniä marinoituna soijalla, soijapapuja ja herneenversoa
Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamataoliiveja ja tuoreita yrttejä
Kauden kasvikset (V,G)
Salaatti kauden kasviksista marinoituna sitrusvinaigretilla ja tuoreilla yrteillä
Alkuruuat
(Valitse näistä 2 mieluista)
Punajuurta & Peltolan blue (L,G)
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla,
Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää
Lohta & Marjoja (M,G)
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia
Breasola & Hapanjuurileipää (M,(G))
Ilmakuivattua naudan niskaa, rucolamajoneesia, tuoretta rucolaa ja hapanjuuri krutonkeja
Kanaa & Valkosipulia (M,G)
Valkosipulimarinoitua paahdettua kananrintaa, mustavalkosipuliaiolia ja versoja
Varsiparsakaalia & ”Fetaa” (V,G)
Sitrus-marinoitua varsiparsakaalia, rapeaa sipulia, samettikukkaa ja vegaanista ’fetaa’
Pääruuat
(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta)
Nieriää & Porkkanaa (L,G)
Paahdettua nieriää, porkkana-beurre blanc ja pikkelöityä porkkanaa
Nautaa & Punaviiniä (M,G)
Punaviinissä haudutettua naudan poskea, tumma punaviinikastike ja karamellisoitua pikkusipulia
Tofua & Nokkosta (V,G)
Nokkos-hampunsiemenpestolla marinoitua tofua,
tuoretta pinaattia ja tryffeli-vinaigrette
Pääruoan kanssa
Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä
Jälkiruuat
(Valitse yksi mieluinen)
Suklaata & karhunvadelmaa (L)
Suklaatorttu, jossa valkosuklaatäyte, karhunvadelmageeliä
ja marinoitua karhunvadelmaa
Pannacotta & Herukkaa (L,G)
Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa
Suklaata & marjoja (V,G)
Vegaaninen suklaamousse, marinoituja vadelmia,
karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata
Yhdellä pääruualla 58 €/hlö
Kahdella pääruualla 68 €/hlö
Kahvi/tee 4,5€ / hlö
Räätälöimme mielellämme viinisuositukset valitsemienne annosten mukaan
Viinisuositukset läpi aterian
Frey Silvaner Riesling 52€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Germany
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 52 €/75cl
Languedoc, Ranska
Chateau du Levant Sauternes 58 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France
Premium viinisuositukset läpi aterian
Montagny 2020 85 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Laforêt Bourgogne Pinot Noir 75 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Banyuls Rimage 2017 75 €/37,5cl
M. Chapoutier, Roussillon, France
Kahvin kanssa
Baileys Original Cream 8,5 €
Di Saronno Amaretto 9 €
Lapponia Lakkalikööri 8 €
Meukow Cognac V.S.O.P 12 €
Poli Limone 10 €
Rantapuiston keittiömestarin suositusmenu
Alkuun
Salaattia & versoja
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti
(V,G)
Kurpitsaa & misoa
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöitytä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette
(V,G)
Kvinoa taboulleh
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua, kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä
(V,G)
Lohta & Marjoja
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia
(M,G)
Punajuurta & Peltolan blue
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla, Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää
(L,G)
Pääruoka
Nautaa & Punaviiniä
Punaviinissä haudutettua naudan poskea, tumma punaviinikastike ja karamellisoitua pikkusipulia
(M,G)
Pääruoan kanssa
Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä
Jälkiruoka
Pannacotta & Herukkaa
Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa
(L,G)
58€/hlö
Viiinisuositukset
Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb 60 €/75cl 9,8 €/12cl
Weinhaus Dr.Pauly-Bergweiler, Mosel, Saksa
Sarotto Barbera d’Alba 60 €/75cl 9,8 €/12cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italia
Pöytiin tarjoiltavat illallismenut
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton
Pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut
tammikuu-kesäkuu 2024
Valitse ryhmälle mieluinen 3 ruokalajin menu seuraavista vaihtoehdoista. Toivomme, että menun alkuruoka ja jälkiruoka ovat ryhmälle yhtenäisiä. Pääruuan jokainen vieras valitsee itse ennakkoon. Keittiö muokkaa ja ottaa huomioon annoksissa ennakkoon ilmoittamanne allergiat sekä erikoisruokavaliot.
Pöytiin tarjoiltavan menun minimilaskutusmäärä 6 henkilöä.
Eritysruokavaliomerkinnät:
L =laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton
V =vegaaninen
Alkuruuat
(Valitse yksi ryhmälle)
Lohta & Punajuurta (M,G)
Punajuuri-confitlohta, punajuurimajoneesia, punajuuri-slaw ja lakuhyytelö
Härkää & Piparjuurta (L,(G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, versosalaattia ja paahdettua hapanjuurileipää
Mantelia & Kurpitsaa (V,G)
Suolainen manteli-pannacotta, paahdettua mantelia,
paahdettua kurpitsaa ja pikkelöityä kurpitsaa
Pääruuat
(Jokaiselle vieraalle oma valinta)
Siikaa & Puikulaperunaa (L,(G))
Paistettua siikaa, puikulaperunamuusi, veloutékastike ja parsakaalia
Nautaa & Sipulia (L,G)
Ylikypsää paistettua naudanrintaa, bbq-majoneesia, ruohosipulia, karamellisoitua pikkusipulia ja rosmariini-paahdettua puikulaperunaa
Burmatofua & Edamamepapua (V,G)
Kauden mukaan maustettua burmatofu, murskattua edamamepapua,
rapeaa lehtikaalia ja yrtti-vinaigretti
Jälkiruuat
(Valitsi yksi ryhmälle)
Furun suklaakakku (L,G)
Furun mutakakku, vadelmasorbettia, rapeaa suklaata ja tuoretta vadelmaa
Kuusi-flan (L,G)
Klassinen flan, joka on viimeistelty kuusisiirapilla
58 € / hlö
Kahvi/tee 4,5€ /hlö
Räätälöimme myös mielellämme viinit valitsemienne ruokalajien mukaan.
Viinisuositukset läpi aterian
Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb 60 €/75cl 9,8 €/12cl
Weinhaus Dr.Pauly-Bergweiler, Mosel, Saksa
Sarotto Barbera d’Alba 60 €/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italy
Chateau du Levant Sauternes 58 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France
Premium viinisuositukset läpi aterian
Montagny 2020 85 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Laforêt Bourgogne Pinot Noir 75 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Banyuls Rimage 2017 75 €/37,5cl
M. Chapoutier, Roussillon, France
Kahvin kanssa
Baileys Original Cream 8,5 €
Di Saronno Amaretto 9 €
Lapponia Lakkalikööri 8 €
Meukow Cognac V.S.O.P 12 €
Poli Limone 10 €