Natura Viva Helsingin Vuosaaressa palvelee kaikkia melonnasta kiinnostuneita. Vuokraa kajakki, SUP-lauta, soutuvene tai Fatbike, saavu myös kahville!

Tutustu tarjontaan ja tarkista aukioloajat täältä

Opastetuille retkille pääset tutustumaan ja varaamaan täältä

Natura Vivan ryhmäaktiviteetit:

Hotellimme ympäristössä on lukemattomia mahdollisuuksia, jolla hyvinvointiin voi vaikuttaa. Varaa kokous- tai koulutuspäivän yhteyteen ohjattu aktiviteetti virkistämään sekä kehoa että mieltä joka on omiaan lisäämään tiiminne yhteishenkeä.

Melontaretki saaristossa

Vietä ikimuistoinen tiimipäivä Itä-Helsingin saaristossa! Itä-Helsingin saaristo on pääkaupunkiseudun kauneimpia melontavesiä. Alueen lukuisat ulkoilusaaret tarjoavat kauniita taukopaikkoja ja mieli lepää merellisiä maisemia ihaillessa.
Sisältää opastuksen, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.
2h  (8 – 60 hlö)
2,5h (8-60 hlö) Evästauon ja eväiden kanssa.

SUP-melontaretki

Valitse SUP-melonta yrityksesi virkistyspäivään, sillä se sopii kaikille. SUP-retkellä tutustumme SUP-lautailuun ja teemme retken Helsingin saaristoon.
Sisältää opastuksen, SUP-laudat, melat ja liivit
2h (6 -30 hlö)

Kokeile kaikkea (kajakki, sup, fatbike)

Mikä on sinun lajisi? Kokeile kaikkia kolmea ja tee valintasi: Melontaa kajakilla ja SUP-laudalla sekä pyöräilyä Fatbikella. Vietä aktiivinen päivä Itä-Helsingin upeassa saaristossa.
Sisältää opastuksen, sähköpyörät, SUP-laudat, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.
3h (8 – 60 hlö)

Tiedustelut ja varaukset:
sales@primehotels.fi
p. +358 29 3200 200