Eventuren monipuoliset elämyspalvelut auttavat sinua kun haluat järjestää henkilöstön virkistyspäivän, asiakastilaisuuksia tai monipuolista tiimiohjelmaa.

Eventuren ohjelmat Rantapuistossa

RAFT EXPEDITION – Leppoinen melontaretki rannikkoluonnossa
Melomme tukevilla 7 hlön lautoilla kauniissa merimaisemissa. Oppaamme tarinoi retkellä ympäröivästä luonnosta
ja sen eläimistä. Oppaamme esittää lauttakunnille myös luonnossa liikkumisen taitoihin liittyviä kysymyksiä, joihin
yritämme löytää vastaukset yhdessä. Näistä tiedoista on varmasti apua jo seuraavalla omalla retkellä tai
koiranulkoilutuslenkillä.

Ajankohta: Touko-lokakuu, avoveden ja valoisaan aikaan. Kun Rantapuiston laituri on vesillä.
Kesto: n. 2h
Henkilömäärä: 4-40
Hinta: 4-10 hlö 650€ (min.veloitus). Seuraavat henkilöt lisähintaan 30€/hlö.
Hinta sisältää:
Ohjelman suunnittelun, järjestelyn sekä toteutuksen, kaikkine tarvittavine varusteineen kuten lautat, melat, kelluntaliivit, turvallisuusvälineet ja -suunnitelman sekä oppaan/oppaiden palvelut.

 

ULTIMA PROBLEMA – Onnistumisen iloa
Suosituin tiimiohjelmamme iloiseen yhdessä tekemiseen ja varsinaiseen tiimitoimintaan, eikä suotta. Ohjelma koostuu monelaisista riemukkaista ryhmätehtävistä, älypähkinöistä eriskummallisista lajeista. Nyt auttaa kova kommunikointi, yhdessä työskentely ja reipas annos huumoria. Riemastuttavien tehtävien parissa opimme kaiken hauskan lisäksi varmasti uusia asioita, niin ryhmästämme kuin itsestämmekin. Ennen kaikkea Ultima Problemassa onnistutaan yhdessä.

Ajankohta: Ympäri vuoden
Kesto: n. 2-2,5h
Henkilömäärä: 6-84. Tilauksesta suuremmat ryhmät.
Hinta: 6-10 henkilöä 550€ (min.veloitus). Seuraavat henkilöt lisähintaan 30€/hlö.
Hinta sisältää: Ohjelman suunnittelun, järjestelyn sekä toteutuksen, kaikkine tarvittavine varusteineen kuten tehtävätarvikkeet, turvallisuusvälineet ja – suunnitelman sekä oppaan/oppaiden palvelut.

 

SURVIVORS READY – Selviytymistaidot tutuiksi
Nyt otetaan mittaa selviytymistaidoissa! Kuinka onnistuu esim. tulenteko ilman nykyaikaisia tulentekovälineitä, puhallusputkiammunta, loukkaantuneen pelastaminen, solmujen teko, pokasahaviesti…Mikä joukkue pärjää parhaiten erätehtävissä ja ansaitsee selviytyjän tittelin? Hienoja oppeja ja riemukasta yhdessä tekemistä.
Lisähinnasta: Lopputehtävä vaatii saumatonta yhteistyötä ja tiimin puolesta uhrautumista, kun joukkueet rakentavat sekalaisista tarvikkeista lautan ja myös koemelovat sen.

Ajankohta: Touko-lokakuu
Kesto: n. 2-2,5h
Henkilömäärä: 3-56
Hinta: 3-10 henkilöä 600€ (min.veloitus). Seuraavat henkilöt lisähintaan 30€/hlö.
Hinta sisältää: Ohjelman suunnittelun, järjestelyn sekä toteutuksen, kaikkine tarvittavine varusteineen kuten tehtävätarvikkeet, turvallisuusvälineet ja – suunnitelman sekä oppaan/oppaiden palvelut.
Lisähinta lautanrakennustehtävästä ohjelmaan 15€/hlö

 

ERÄMAAN KUTSU – Leppoinen patikkaretki (tai lumikenkäretki)
Lähdemme oppaan johdolla patikalle lähiluontoon. Etenemme leppoisasti, ihaillen myös kaunista luontoa. Oppaamme kertoo ympäröivästä luonnosta ja sen eläimistä. Tutustumme oppaan johdolla myös eläinten jättämiin ruokailu-ym. jälkiin. Kuulemme retken aikana myös, kuinka suunnistaa luonnon merkeistä tai kuinka nuotio syttyisi luonnonmateriaaleilla ym. kivoja niksejä.
Lisähinnasta teemme retken talvella lumiseen aikaan lumikengillä.

Ajankohta: Ympäri vuoden. Runsaalla lumella ulkoilupolkuja seuraten tai lisähintaan lumikengillä.
Kesto: n. 2h tai toiveen mukaisesti
Henkilömäärä: 1-80
Hinta: 1-10 henkilöä 490€ (min.veloitus). Seuraavat henkilöt lisähintaan 30€/hlö
Hinta sisältää: Ohjelman suunnittelun, järjestelyn sekä toteutuksen, luonto-opastuksen, turvallisuusvälineet ja – suunnitelman sekä oppaan/oppaiden palvelut.
Lisähinta lumikengistä 15€/hlö

 

JOUSIAMMUNTA – Keskittymisen kautta onnistumiseen
Tutustumme oppaan johdolla monien alkuperäiskansojen metsästysmuotoon jousiammuntaan. Käymme läpi ampumistekniikkaa sekä turvaohjeet, jonka jälkeen käynnistämme ammunnan. Ampujat virittävät vastakaarijousensa ja tähtäävät tiukasti napakymppiin. Kenellä on tähtäys kohdallaan ja kenestä tulee joukkueen Robin Hood? Ohjelmaan voi lisätä lisähinnasta viidakkoheimojen metsästysmuodon puhallusputkiammunnan.

Ajankohta: Touko-marraskuu
Kesto: 1,5-2h
Henkilömäärä: 1-24 (muokattavissa myös isommille ryhmille)
Hinta: 1-10 henkilöä 550€ (min.veloitus). Seuraavat henkilöt lisähintaan 30€/hlö.
Hinta sisältää: Ohjelman suunnittelun, järjestelyn sekä toteutuksen, kaikkine tarvittavine varusteineen kuten vastakaarijouset, nuolet, maalitaulut ja -taustat, taustaverkko, turvallisuusvälineet ja – suunnitelman sekä oppaan/oppaiden palvelut.
Lisähinta puhallusputkiammunnasta 15 €/hlö

 

PELASTUSPUKUPULIKOINTI – Hupia ja hyötytaitoja hyisessä vedessä
Ohjelmassa uiskennellaan hyisessä vedessä pelastusalan ammattilaistenkin käyttämissä pelastuspuvuissa, jotka kelluttavat ja pitävät sankarit lämpiminä ja kuivina. Tässä ohjelmassa heikoillekkin jäille meneminen on nautinto. Tutustumme turvallisesti selviytymis- ja pelastautumiskikkoihin sekä päästään kokeilemaan niitä kerrankin aidoissa olosuhteissa. Näillä tiedoilla pystyt pelastamaan ihmishenkiä tosipaikan tullessa! Ennen kaikkea ollaan kuitenkin pitämässä hauskaa. Tilaajan tulee varata Rantapuistosta tilat varusteiden vaihtoon.

Ajankohta: Kevät ja syys. Avoveden ja heikkojen jäiden aikaan
Kesto: n. 1,5-2h
Henkilömäärä: 1-20
Hinta: 1-6 henkilöä 750€ (min.veloitus). Seuraavat henkilöt lisähintaan 60€/hlö
Hinta sisältää: Ohjelman suunnittelun, järjestelyn sekä toteutuksen, kaikkine tarvittavine varusteineen kuten pelastautumispuvut, neopreenihuput ja -hanskat, väliasut, villasukat, turvallisuusvälineet ja – suunnitelman sekä oppaan/oppaiden palvelut.

 

RESCUE RAFTS – Pelastuspukuseikkailu lautoilla
Lähdemme pelastuspuvuissa melomaan tukevilla lautoilla upeisiin merimaisemiin, jossa tehdään lautoista käsin samoja harjoituksia kuin pelastuspukupulikointiohjelmassa. Kumilauttamme ovat erittäin tukevia ja mitä parhaita tuleviin pelastusharjoituksiin. Bonuksena pääsemme nauttimaan saaristomaisemista, pulahtamaan veteen lautoista ja ennen kaikkea harjoittelemaan veden varaan joutuneen melojan pelastamista takaisin lauttaan, jossa koetellaan ryhmän todellisia yhteistyötaitoja. Tilaajan tulee varata Rantapuistosta tilat varusteiden vaihtoon.

Ajankohta: Kevät ja syys. Avoveden aikaan.
Kesto: n. 2h
Henkilömäärä: 1-20
Hinta: 1-6 henkilöä 950€ (min.veloitus). Seuraavat henkilöt lisähintaan 80€/hlö.
Hinta sisältää: Ohjelman suunnittelun, järjestelyn sekä toteutuksen, kaikkine tarvittavine varusteineen kuten lautat, melat, pumput, pelastautumispuvut, neopreenihuput ja -hanskat, väliasut, villasukat, turvallisuusvälineet ja – suunnitelman sekä oppaan/oppaiden palvelut

Kaikkiin ilmoitettuihin hintoihin lisätään alv. 10 %.

 

Tutustu lisää tarjontaan ja tee varaukset täältä: Eventure