Vastaanotto

Hotellimme vastaanotto palvelee maanantaista lauantaihin 7.00 – 23.00 ja sunnuntaisin 7.00 – 21.00. Vastaanoton yhteydessä toimii Design Lounge, josta on saatavilla kahvia, virvoitusjuomia ja pientä suolaista purtavaa. Sisäänkirjautuminen klo 15.00 ja uloskirjautuminen klo 12.00. Myöhään saapuvat asiakkaat voivat sisäänkirjautua soittamalla Hotel Katajanokan vastaanottoon puh. 050 467 1321.

puh. 0293200440 (puhelun hinta 3,02 snt/min + pvm/mpm)
reception@rantapuisto.fi

Varaa huone »

Myyntipalvelu

Hotellimme myyntipalvelu palvelee ryhmä- ja tapahtumavarauksissa arkisin klo 8.30 – 16.00.

puh. 0293200200 (puhelun hinta 3,02 snt/min + pvm/mpm)
sales@primehotels.fi

Tarjouspyyntö »

Osoite

Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Pysäköinti

Hotellimme tarjoaa 200 ilmaista pysäköintipaikkaa asiakaskäyttöön.

Lemmikit

Meille Hotel Rantapuistoon ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita! Hotellin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet koirakaverien kanssa ulkoilemiseen ja vastaanotosta on saatavilla lähialueen ulkoilukarttoja lenkkipolkuineen. Lemmikit majoittuvat ennakkovarauksella hintaan 20 €/yö. Huoneeseen voi majoittaa enintään kolme lemmikkieläintä.

Pesulapalvelu

Kun jätät pyykkisi arkipäivänä vastaanottoon ennen klo 9.00 aamulla, saat ne takaisin samana päivänä klo 18.00 mennessä.

Polkupyörät

Kesäaikaan majoittuvilla asiakkailla on mahdollisuus tutustua lähiympäristöön vastaanotosta ilmaiseksi lainattavilla jopoilla. Myös kypärät ja huomioliivit saatavilla.

Postipalvelu

Vastaanotosta mahdollisuus ostaa kotimaan ja ulkomaan kirjemerkkejä. Postikortit voi myös jättää meille postitettavaksi. Posti lähtee maanantaisin ja torstaisin.

Matkatavarasäilytys

Vastaanoton välittömässä läheisyydessä lukollinen luggage room, jonne voit maksutta jättää matkatavarasi säilytykseen päivän ajaksi.

Kuntosali

Hotellin välittömässä läheisyydessä monipuolinen EasyFit-liikuntakeskus, joka on avoinna päivittäin klo 4.00-24.00. Majoittuvat hotellivieraamme saavat käyttää liikuntakeskusta veloituksetta.

Leikkihuone

Päärakennuksessa hotellin vastaanoton läheisyydessä on leikkihuone pikkulapsille.

Shop

Vastaanoton yhteydessä pieni shop, josta voit ostaa postikortteja ja kotiin viemisinä mm. kotimaisia makeisia ja designtuotteita.