Vastaanotto

Hotellimme vastaanotto palvelee joka päivä klo 7.00 – 23.00. Vastaanoton yhteydessä toimii Design Lounge, josta on saatavilla kahvia, virvoitusjuomia ja pientä suolaista purtavaa. Myöhäisemmät hotellivieraat auttaa sisäänkirjautumaan sisäpuhelimen avulla sisarhotellimme Hotel Katajanokan henkilökunta. Sisäänkirjautuminen klo 15.00 ja uloskirjautuminen klo 12.00.

puh. 0293200440 (puhelun hinta 3,02 snt/min + pvm/mpm)
reception@rantapuisto.fi

Varaa huone »

Myyntipalvelu

Hotellimme myyntipalvelu palvelee ryhmä- ja tapahtumavarauksissa arkisin klo 8.30 – 16.00.

puh. 0293200200 (puhelun hinta 3,02 snt/min + pvm/mpm)
sales@primehotels.fi

Tarjouspyyntö »

Osoite

Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Pysäköinti

Hotellimme tarjoaa 200 ilmaista pysäköintipaikkaa asiakaskäyttöön.

Lemmikit

Meille Hotel Rantapuistoon ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita! Hotellin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet koirakaverien kanssa ulkoilemiseen ja vastaanotosta on saatavilla lähialueen ulkoilukarttoja lenkkipolkuineen. Lemmikit majoittuvat ennakkovarauksella hintaan 10 €/lemmikki/yö. Huoneeseen voi majoittaa enintään kaksi lemmikkieläintä. Lisää elämyksellisyyttä koirakaverisi vierailuun valitsemalla koirapaketin (20 €), joka sisältää lemmikkieläinmaksun yhdeltä yöltä, tassupyyhkeen, koiran ruokakupin ja namipalan yhdelle koiralle. Lemmikkieläinmaksu lisäöiltä on 10 €/kuono/yö.

Business Corner

Vastaanoton ja Design Loungen yhteydessä toimivassa Business Cornerissa voit käyttää veloituksetta tietokonetta sekä printteriä. Koko hotellin ilmainen wifi-verkko on myös käytettävissäsi.

Pesulapalvelu

Kun jätät pyykkisi arkipäivänä vastaanottoon ennen klo 9.00 aamulla, saat ne takaisin samana päivänä klo 18.00 mennessä.

Polkupyörät

Kesäaikaan mahdollisuus tutustua lähiympäristöön vastaanotosta ilmaiseksi lainattavilla jopoilla. Myös kypärät ja huomioliivit saatavilla.

Kopiopalvelu

Vastaanotosta mahdollisuus ostaa valokopioita (mustavalkoinen 0,40 €/sivu, värikopio 0,60 €/sivu

Postipalvelu

Vastaanotosta mahdollisuus ostaa kotimaan ja ulkomaan kirjemerkkejä. Postikortit voi myös jättää meille postitettavaksi. Posti lähtee maanantaisin ja torstaisin.

Matkatavarasäilytys

Vastaanoton välittömässä läheisyydessä lukollinen luggage room, jonne voit maksutta jättää matkatavarasi säilytykseen päivän ajaksi.

Kuntosali

Hotellin välittömässä läheisyydessä monipuolinen EasyFit-liikuntakeskus, joka on avoinna päivittäin klo 5.00-23.00. Majoittuvat hotellivieraamme saavat käyttää liikuntakeskusta veloituksetta. Kuntosalin saunatilat eivät ole toistaiseksi käytössä koronatilanteen vuoksi.

Leikkihuone

Päärakennuksessa hotellin vastaanoton läheisyydessä on leikkihuone pikkulapsille.

Shop

Vastaanoton yhteydessä pieni shop, josta voit ostaa postikortteja ja kotiin viemisinä mm. kotimaisia makeisia sekä pellava- ja designtuotteita.