Vastaanotto

Hotellimme vastaanotto palvelee joka päivä klo 7.00 – 00.30. Vastaanoton yhteydessä toimii Lobby Bar, josta on saatavilla kahvia, virvoitusjuomia ja pientä suolaista purtavaa. Myöhäisemmät hotellivieraat auttaa sisäänkirjautumaan sisäpuhelimen avulla sisarhotellimme Hotel Katajanokan henkilökunta. Sisäänkirjautuminen klo 15.00 ja uloskirjautuminen klo 12.00.

puh. +358 9 319 11
reception@rantapuisto.fi

Varaa huone »

Myyntipalvelu

Hotellimme myyntipalvelu palvelee ryhmä- ja tapahtumavarauksissa arkisin klo 8.30 – 16.00.

puh. +358 9 319 1110
sales@rantapuisto.fi

Tarjouspyyntö »

Osoite

Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Pysäköinti

Hotellimme tarjoaa 200 ilmaista pysäköintipaikkaa asiakaskäyttöön.

Business Corner

Vastaanoton ja Lobby Barin yhteydessä toimivassa Business Cornerissa voit käyttää veloituksetta tietokonetta sekä printteriä. Koko hotellin ilmainen wifi-verkko on myös käytettävissäsi.

Pesulapalvelu

Kun jätät pyykkisi arkipäivänä vastaanottoon ennen klo 9.00 aamulla, saat ne takaisin samana päivänä klo 18.00 mennessä.

Pyörävuokraus

Kesäaikaan mahdollisuus tutustua lähiympäristöön vastaanotosta ilmaiseksi vuokrattavilla jopoilla. Myös kypärät ja huomioliivit saatavilla.

Kopiopalvelu

Vastaanotosta mahdollisuus ostaa valokopioita (mustavalkoinen 0,40 €/sivu, värikopio 0,60 €/sivu

Postipalvelu

Vastaanotosta mahdollisuus ostaa kotimaan ja ulkomaan kirjemerkkejä. Postikortit voi myös jättää meille postitettavaksi. Posti lähtee maanantaisin ja torstaisin.

Matkatavarasäilytys

Vastaanoton välittömässä läheisyydessä lukollinen luggage room, jonne voit maksutta jättää matkatavarasi säilytykseen päivän ajaksi.

Kuntosali

Hotellin välittömässä läheisyydessä monipuolinen EasyFit-liikuntakeskus, jonka sauna lämpimänä päivittäin (ma-pe 16.00-21.00, la-su 10.00-16.00). Kuntosali avoinna joka päivä klo 5.00-23.00. Majoittuvat hotellivieraamme saavat käyttää liikuntakeskusta veloituksetta.

Leikkihuone

Päärakennuksessa hotellin vastaanoton läheisyydessä on leikkihuone pikkulapsille.

Shop

Vastaanoton yhteydessä pieni shop, josta voit ostaa postikortteja ja kotiin viemisinä mm. kotimaisia makeisia sekä pellava- ja designtuotteita.