Aikuisia

Lapsia

Huoneita

Varaa nyt

Äitienpäivä 14.5.2023

6.3.2023

Tervetuloa viettämään äitienpäivää Furuun!


Tarjolla juhlava buffet, josta löytyy syötävää koko perheelle. Katamme pöydät Furun lisäksi upeaan yläkerran Juhlasaliin.

Kattausajat:
12.00-14.00
14.30-16.30
17.00-19.00

Suosittelemme pöytävarausta. Pöytä on käytössänne 2 h.

Katso lisätiedot ja tee pöytävaraus täältä

Vappubrunssi 1.5.2023

6.3.2023

Tervetuloa viettämään vappupäivää Rantapuiston tunnelmalliseen ravintola Furuun!


Tarjolla runsas ja herkullinen brunssi. Katamme pöydät Furun lisäksi upeaan yläkerran Juhlasaliin.

Kattausajat:
12.00-14.00
14.30-16.30

Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon. Pöytä on käytössänne 2 h.

Katso lisätiedot ja tee pöytävaraus nyt täältä

Pääsiäisen Staycation

25.2.2023

Hyödynnä pääsiäisen lomapäivät ja ota varaslähtö alkavaan kevääseen! Pääsiäisen kampanjatarjouksella yövyt kaksi yötä 20% edullisemmin 6.-11.4.2023 välisenä aikana.

 

Bliniviikot Rantapuistossa 13.1.- 31.3.2023

31.12.2022

Tervetuloa herkuttelemaan Rantapuiston bliniviikoille 13.1.-31.3.2023. Blinibuffet – syö, juo ja nuku hyvin – majoituspaketti myös tarjolla.


Herkuttele blineillä perjantaisin 13.1. alkaen buffetin muodossa aina maaliskuun alkuun asti. Buffet on tarjolla perjantaisin klo 17-22. Blinibuffetin lisäksi löytyy a la carte annoksia.

Majoituspaketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, wifin, pääsyn saunaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa sekä Blinibuffetin perjantaina klo 17 – 22. Hintaan ei sisälly juomia. Majoitusaika vain perjantaisin 13.1 – 3.3.2023.
Pyydämme tekemään pöytävarauksen buffettiin ennakkoon ravintola Furun sivuilta tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon +358 29 3200 440 / reception@hotelrantapuisto.fi

Katso menu ja tee pöytävaraus täältä
Varaa majoitus täältä

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.
Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa)

 

Rantasauna avoinna viikonloppuisin majoittujille sekä ulkopuolisille saunojille

19.12.2022

Tutustu nyt Rantapuiston tunnelmalliseen rantasaunaan. Yksityinen saunarakennus etäällä hotellista antaa saunojille oman rauhan nauttia merellisestä maisemasta ilman häiriötekijöitä. Rantasauna nyt avoinna majoittujille ja ulkopuolisille saunojille viikonloppuisin 2.4 asti.


Rantasauna lämpenee 31.12 eteenpäin 2.4. asti joka viikonloppu. Majoittujille aamun rantasauna kuuluu huonehintaan.
Ulkopuolisille aamusaunojille hinta ilman pyyhettä 12,50€ ja pyyhevuokran kanssa 17,50€. Maksu vastaanottoon.

Miehet saunovat klo 8.00–09.30 ja naiset klo 10.00–11.30.

Huomioithan, että saunalle mahtuu max. 20 henkeä kerrallaan ja avantoa ei ole.

 

Etätyöpäivä Rantapuistossa

7.12.2022

Kaipaatko työrauhaa etäpäiviisi? Siirrä kotitoimistosi Hotel Rantapuiston Rantatoimistoon!


Miltä kuulostaisi etätyöpäivä omassa rauhassa merenrannan äärellä? Siirrä kotitoimistosi Hotel Rantapuiston Rantatoimistoon! Anna ajatusten lentää ja inspiroidu luonnon rauhasta sekä hotellin suomalaisesta designista. Läppärisi lataat ekologisesti aurinkosähköllä, sillä Rantapuiston katolta löytyy aurinkopaneeleita, jotka tuottavat osan hotellin sähköstä. Päivän aikana nautit meillä maukkaan lounaan ja lisäenergiaa voit halutessasi hakea viereiseltä kuntosalilta! Ja kahvikin maistuu paremmalta design loungessa tai ulkona terassilla sään salliessa.

RANTATOIMISTO YHDELLE 49 €
RANTATOIMISTO KAHDELLE 69 €

Hinta pitää sisällään huoneen käytön klo 08.00-18.00 välisenä aikana, maukkaan lounaan, päivän kahvit sekä kuntosalin. Autosi pysäköit isolla parkkipaikallamme veloituksetta. Halutessasi voit nauttia meillä myös aamiaisen 12€ hintaan. Rantatoimistohuoneet varattavissa arkisin klo 08.00-18.00 välisenä aikana saatavuuden mukaan.

Varaukset suoraan Hotel Rantapuiston vastaanotosta puhelimitse tai meilitse:
+358 29 3200 440
reception@rantapuisto.fi

Rentoudu hotlaillen jopa -20% alennuksella!

16.11.2022

Varaa nyt hotlailusi etuhintaan Prime Guest jäsenenämme! Etkö ole vielä jäsen? Liittyminen on ilmaista ja edut astuvat voimaan heti!


Rentoudu rauhallisessa luonnossa ja ihaile kauniita merimaisemia. Varaa etuhintainen huoneesi nyt täältä tai suoraan vastaanotosta. Tarjoushinnalla voit tehdä varauksen ajalle  1.10.2022 – 30.4.2023. Varauksen tekeminen edellyttää Prime Guest jäsenyyttä. Jäsenyys tulee todistaa vastaanotossa.

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Tutustu myös hotellikohtaisiin etuihimme täältä

 

 

Kampanjaehdot:

Varausaika 01.10.–29.4.2023
Matkustusaika 01.10.2022–30.4.2023

Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Ikä on eduksi! Senioriloma nyt etuhintaan -20%

21.10.2022

Ei tavanomaiselle, kyllä arjen irtiotolle! Aina on hyvä aika irtiotolle ja yhteisille seikkailuille! Yhteiset muistot ystävien, perheen tai lastenlasten kesken ovat korvaamattomia! Hotlailu on hauska tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä luoden uusia muistoja.


Ikä on eduksi, sillä seniorit hotlailevat nyt -20% alennuksella. Hinta on voimassa 62-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle. Huonehinta sisältää aamiaisen, pysäköinnin, wifin ja pääsyn kuntosalille sekä saunan. Todistus iästä tai eläkeläiskortti tulee esittää vastaanotossa saapuessa.

Varaa nyt majoitus täältä tai suoraan vastaanotosta

Kampanjaehdot:

Varausaika 01.10.–28.02.2023
Matkustusaika 01.10.2022–30.04.2023

Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Illallispaketti – Syö, juo ja nuku hyvin!

7.3.2022

Tule nauttimaan Furun moderneista klassikoista Hotel Rantapuistoon.


Rantapuiston Furu-paketti sisältää huoneen sekä aamiaisen lisäksi vapaavalintaisen kolmen ruokalajin illallisen Furu ravintolassamme. Lisäksi wifi, pysäköinti, sauna sekä kuntosalin käyttö sisältyy hintaan. 

Tee varaus nyt täältä

Huomioithan ravintolan poikkeukselliset aukioloajat.

Furun menusta löydät modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. À la nature – luonnollisesti.

Tutustu menuun

Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon osoitteessa www.ravintolafuru.fi/varaukset tai olemalla yhteydessä hotellimme vastaanottoon +358 29 3200 440.

Kampanjaehdot:
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi perua kuluitta viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai asiakas ei saavu paikalle, on hotellilla oikeus veloittaa varauksen kokonaishinta.

Hotel Rantapuisto pilotoi aurinkosähkövoimalaa

23.9.2021

 Pilotin tavoitteena on pienentää Hotel Rantapuiston hiilijalanjälkeä sekä tarkastella edellytyksiä, joilla aurinkosähköä voidaan tulevaisuudessa hyödyntää myös muissa Primehotelsin kohteissa.


Syyskuussa käyttöön otettava aurinkovoimala koostuu yhteensä 190 aurinkopaneelista, joiden yhteenlaskettu teho on 68,4 kWp ja vuosituotantoarvio noin 60 MWh / vuosi. Tämä vastaa noin 40 kerrostaloyksiön kulutusta vuodessa. Voimalan tuottaman sähkön CO2-vähenemä on n. 7500 kg vuodessa.

–Hotel Rantapuisto soveltuu aurinkosähkövoimalan pilottikohteeksi erinomaisesti hotellin hyväkuntoisen ja laajan kattopinta-alan vuoksi. Projekti on merkittävä askel kohti vastuullisempaa hotelliliiketoimintaa sekä Hotel Rantapuiston että koko Primehotelsin kannalta. Suotuisten sääolosuhteiden aikana pystymme kuittaaman hetkittäin koko hotellin sähköntarpeen voimalan tuottamalla aurinkosähköllä, Primehotelsin rakentamisesta ja kehittämisestä vastaava Matti Nuutinen kertoo.

Nyt käyttöönotettavan aurinkovoimala on toteutettu yhteistyössä Solarigo Systems Oy:n kanssa. Yhteistyö toimii palvelusopimusperiaatteella siten, että Solarigo omistaa voimalan ja Hotel Rantapuisto sitoutuu ostamaan voimalan tuottaman sähkön.

–Hotel Rantapuiston pilottihankkeella haluamme selvittää, millä edellytyksillä voimme hyödyntää aurinkosähköä myös muissa hotelleissamme. Hotel Rantapuiston pilotti näyttää siis meille suuntaa jatkoon. Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa voimme vastuullisuuden osalta näyttää suuntaa koko alalle, Nuutinen kertoo.

Pelihuone Out of Orbit

6.9.2021

Hotel Rantapuiston yhteyteen on avattu immersiivinen pelihuone Out Of Orbit.

 


Oletko aina halunnut lentää avaruusaluksella?

Out of Orbit yhdistää pakohuonetta, simulaattoria, larppia ja immersiivistä teatteria: Osallistujat astuvat sisään pelihuoneeseen, joka on kattoa ja lattiaa myöten lavastettu avaruussukkulan komentosillaksi. Jonkun on luettava tutkaa, toisen ohjattava ja kolmannen korjattava moottoreita

Out of Orbit on ryhmäpeli 4-6 henkilölle, jossa tiiminne lentää halki avaruuden ja pyrkii selviämään sen haasteista. Out of Orbit ei ole pakohuonepeli eikä videopeli, mutta se sisältää viitteitä molemmista.

Tutustu lisää ja tee varaus täältä: Out of Orbit

 

 

Prime Guest jäsenyys kannattaa!

6.9.2021

Liittymällä PRIME GUEST jäseneksi saat rahanarvoisia etuja majoitus- ja ravintolapalveluistamme! Liittyminen on täysin ilmaista. Lue lisää: PRIME GUEST


PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi. Liity siis heti!

Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

29.4.2021

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan Rantapuistossa.
Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.


Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta. Alle 18-vuotiaat nuoret majoittuvat edullisesti omassa huoneessaan huoltajan huoneen läheisyydessä. Huone on jaettu 2 hh, johon on mahdollista majoittaa 1–2 nuorta.

Varaa aikuisten majoitus suoraan hotellin omilta nettisivuilta tai vastaanotosta. Nuorisohuone varataan aina suoraan vastaanotosta. Varaus vaatii olemassaolevan varauksen perheen aikuisille.

Nuorisohuoneen hinta alkaen 55 €/2 hh/1–2 hlö

Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Hinta sisältää majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö:
Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

18.11.2020

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.


Valitse Rantapuisto ja tule nauttimaan! Huoneluokkaanne on korotettu (saatavuuden mukaan), joten pääsette viettämään irtiottoa Superior-huoneessa ja saapuessanne pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa.

Varaa huoneesi suoraan Rantapuiston omilta nettisivuilta.

Varaa »

 

Romantiikkapakettiin sisältyy: majoitus, aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö, huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, saavuttaessa pullo kuohuviiniä huoneeseen (shampanja +50 €) sekä myöhäinen huoneen luovutus klo 14 asti saatavuuden mukaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Marimekko Nolla – luontomatkailukonsepti koettavissa nyt Hotel Rantapuistossa

3.7.2020

Uniikki Marimekko Nolla on nyt varattavissa Rantapuiston vastaanotosta.


Marimekko Nolla on Marimekon, The Nolla Companyn sekä Hotel Rantapuiston yhteinen projekti jonka tarkoituksena on edistää suomalaisen designin näkyvyyttä ja merkitystä maailmalla. Rantapuiston upeassa merenrantamiljöössä sijaitseva Marimekko Nolla on sisutettu Marimekon 2020 syysmalliston kuoseilla, jotka ovat saaneet innoituksensa retkeilystä, lähimatkailusta ja kaupungin vilinästä irtautumisesta.

Suomalaiseksi designklassikoksi syntyneen Nolla mökin pohjalta kehitetty luontomatkailukonsepti julkistettiin 2.7.2020 Rantapuistossa. Start-Up yhtiön tavoitteena on rakentaa Pohjoismaihin 200 mökin luontomatkailuverkosto vuoteen 2020 mennessä. Nolla onkin ainutlaatuinen luontomatkailukokemus yhdistettynä ekologiseen ja vastuulliseen tapaan majoittua kohteissa, joissa aiemmin lähinnä telttailu on ollut mahdollista.

Uniikki Marimekko Nolla on nyt varattavissa Rantapuiston vastaanotosta.
Yöpyminen Hotel Rantapuiston Nollassa sisältää Marimekko Nollan lisäksi hotellihuoneen Rantapuiston merisiivestä sekä aamiaisen.

Varaus ja hintatiedustelut:

reception@rantapuisto.fi tai puhelimitse 029 3200 440

Green Key -sertifioitu Hotel Rantapuisto

4.10.2018

Hotel Rantapuisto on saanut Green Key -sertifioinnin 2.10. Kyseessä on kansainvälinen ympäristösertifikaatti majoitus- ja matkailualalle.


Green Key -merkin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle. Suomessa Green Key -merkkejä on myönnetty vuodesta 2015 alkaen ja kansainvälisesti vuodesta 1994 alkaen.

Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat nykyisin tärkeä osa hotellitoimintaa. Hotel Rantapuiston sijainti Itämeren rannalla ja lähellä Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualuetta korostaa erityisesti ympäristönsuojelun tärkeyttä. Hotellin motto, Designed by nature, juontaa juurensa hotellin sijainnista keskellä helsinkiläistä merimaisemaa, metsäisen ja kallioisen luonnon helmassa. Me Hotel Rantapuistossa uskomme luontoarvoihin, ja ympäristö on vahvasti läsnä kaikessa toiminnassa. Ympäristövastuu ja sosiaalinen vastuu ovat meille tärkeitä arvoja ja siksi me Hotel Rantapuistossa edistämme ympäristöasioiden huomioimista ja kestävää kehitystä. Sitoudumme ympäristölakien noudattamiseen ja ympäristökuormituksen vähentämiseen. Tavoitteenamme on ympäristövaikutusten vähentäminen ja toimintamme jatkuva parantaminen. Sitoudumme ympäristöasioiden seurantaan ja kehittämiseen.

Hotel Rantapuistossa kiinnitetään huomiota erityisesti:

Vedenkulutuksen vähentämiseen

Vedenkulutusta vähentämällä vähennämme hotellitoiminnan ympäristörasitusta, olemme mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta sekä edistämme luonnonvarojen kestävää käyttöä ja luonnon monimuotoisuutta. Vettä kuluu muun muassa hotellihuoneiden kylpyhuoneissa ja wc:issä, ravintolan keittiössä, siivouksessa sekä pihan kunnossapidossa. Lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto tehdään Rantapuistossa 3 vrk:n välein usean yön oleskeluissa, ellei vieraamme muuta toivo.

Energian kulutuksen vähentämiseen

Energian hankkiminen ja käyttö liittyy moniin erilaisiin hotellitoimintoihin. Vastuullisilla energiatoimilla voimme vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja luonnonvarojen käyttöön. Energiankulutuksessa huomioidaan eri toimintoja. Niistä tärkeimmät ovat valaistus, ilmastointi, sähkölaitteiden käyttö ja lämmitys.

Ruokahävikin pienentämiseen ja raaka-aineiden vastuulliseen hankintaan

Ruokahävikkiä seuraamalla ja vähentämällä pienennämme ympäristörasitusta. Samaan aikaan suosimme luomutuotteita, lähi- ja kasvisruokaa sekä kotimaisia raaka-aineita. Kaikki hotellissa tarjottava kahvi on reilun kaupan luomukahvia.

Jätehuoltoon ja lajitteluun

Kiinnittämällä huomiota jätehuoltoon, jätteiden käsittelyyn ja jokapäiväiseen lajitteluun voimme pienentää mm. kaatopaikkojen kuormitusta ja kemikalisoitumista.

Ympäristöystävällisten aktiviteettien tarjoamiseen

Hotel Rantapuiston sijainti Itämeren rannalla ja lähellä Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualuetta luovat hyviä mahdollisuuksia ympäristöystävällisiin aktiviteetteihin. Tarjoamme asiakkaillemme tällaisia aktiviteetteja monipuolisesti.

Vastuullisiin hankintoihin

Tekemällä vastuullisia hankinta- ja kulutusvalintoja voimme vaikuttaa raaka-aineiden kulutukseen, energian kulutukseen ja jätteiden syntymiseen. Samalla pyrimme välttämään tuotteita, joissa on (tai joiden valmistuksessa on käytetty) haitallisia aineita. Hankintoihin liittyviä tuoteryhmiä ovat mm. paperit ja tulostusmateriaalit, sähkölaitteet ja lamput, kalusteet, kertakäyttöastiat ja astiat, työasut, liinavaatteet, myytävät tuotteet, pesuaineet ja elintarvikkeet.

EasyFit Vuosaari Rantapuistossa

21.3.2016

EasyFit Vuosaari tarjoaa monipuolisia elämyksiä kokouspäivän kylkeen sekä liikuntakokemuksia majoittuville hotellivieraillemme. Majoittuvat hotellivieraamme pääsevät kuntosalille maksutta.