Aikuisia

Lapsia

Huoneita

Varaa nyt

Juhannus Rantapuistossa

4.5.2023

Tule viettämään ikimuistoista Juhannusta meille luonnon ääreen meren rantaan. Nuotipaikka on avoinna kaikille halukkaille sekä majoittujille on pääsy upeaan rantasaunaamme. Ravintola Furu on myös auki normaalisti.


Juhannuksena ravintolamme Furu on auki normaalisti perjantaina klo 17-22.30 ja lauantaina klo 15-22.30 (keittiö menee kiinni puoli tuntia ennen) Suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon. Pöytävarauksen pääset tekemään täältä.

Sekä Juhannusaattona, että Juhannuspäivänä 23.-24.6 upea rantasaunamme on käytössä majoittujille illasta.
Naiset klo 16.30-18.00 ja miehet klo 18.30-20.00.

Nuotiopaikkamme on myös avoinna kaikille halukkaille. Vastaanotosta saat ostettua makkaraa ja vaahtokarkkeja.

Hotel Rantapuisto on Sustainable Travel Finland -kohde

18.4.2023

Kestävään ja vastuulliseen matkailuun panostaneelle Hotel Rantapuistolle on myönnetty Sustainable Travel Finland-merkki. Merkillä viestitään ekologisesti kestävästä ja vastuullisesta toiminnasta. Vastuullinen matkailutoiminta näkyy meillä mm. vedenkulutuksen vähentämisessä, ruokahävikin pienentämisessä, ekologisesti kestävässä jätehuollossa ja vastuullisissa hankinnoissa.

Kesän Early Bird tarjous -20% Prime Guest jäsenille

14.4.2023

Kesän parhaat lomayöt varataan jo nyt! Kesän kunniaksi haluamme tarjota Prime Guest -kanta-asiakkaillemme ennakkotarjouksen kesään parhaista lomaöistä. Early bird tarjouksena Prime Guest -jäsenille majoitus -20% sisältäen runsaan ja herkullisen aamiaisen, wifin, pysäköinnin sekä kuntosalin ja saunan käytön. Varaukset 31.5. mennessä. Majoitusaika 22.6.–13.8.2023. 

 

Prime Guest – Kanta-asiakasohjelmamme on uudistunut!

5.4.2023

Ravintolalahjakortteja, palkintoöitä ja huoneluokan korotuksia – kyllä, kanta-asiakkaana saat enemmän elämyksiä vierailuusi!

Haluamme palvella kanta-asiakkaitamme entistä paremmin ja olemme uudistaneet Prime Guest -kanta-asiakasohjelmaamme.


Tarjoamme jatkossa kanta-asiakkaillemme:

  • Nyt liittymisetuna 10 € arvoinen ravintolalahjakortti
  • 12 % ALENNUKSEN päivän parhaista julkisista huonehinnoistamme
  • Leimoja hotelliöistä ja ravintolaostoista
  • Palkintoöitä ja vaihtuvia etuja
  • Täydellä leimakortilla saat palkintoyön sekä siirryt automaattiisesti nauttimaan Prime Guest Unique -tason eduista

Kun vierailet hotelleissamme usein Prime Guest Unique -jäsenenä saat lisäksi:

  • Avec- ja lemmikkietuja
  • Myöhäisen uloskirjautumisen ja aikaisen sisäänkirjautumisen
  • Priority-huoneluokan korotuksen
  • Ravintolalahjakortteja

Olemme yhdistäneet suositut leimakortit – jatkossa ansaitset leimoja yhteen leimakorttiin niin majoitus- kuin ravintolapalveluistakin. Jo neljännen leiman jälkeen saavutat ensimmäisen palkintoyösi! Lisäksi Prime Guest -jäsenyys tarjoaa uuden Unique-tason myötä entistä enemmän elämyksiä myös sinulle joka matkustat paljon, esimerkiksi työsi puolesta.

Mitä enää odotat? Liity heti Prime Guest -kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä kaikki rahanarvoiset edut.
Liittymistarjouksena saat nyt 10 € arvoisen ravintolalahjakortin!

Liittymään pääset TÄÄLTÄ

Furun Parsabuffet 7.4.-26.5.

1.4.2023

Furun buffetperjantait jatkuvat – Keväällä herkutellaan parsabuffetin muodossa aina toukokuun loppuun asti. Buffet on katettu perjantaisin klo 17-21 hintaan 47€/hlö. Parsabuffetin lisäksi löytyy á la carte -annoksia. Suosittelemme pöytävarausta.

Katso menu ja tee pöytävaraus täältä


 

Etätyöpäivä Rantapuistossa

7.12.2022

Kaipaatko työrauhaa etäpäiviisi? Siirrä kotitoimistosi Hotel Rantapuiston Rantatoimistoon!


Miltä kuulostaisi etätyöpäivä omassa rauhassa merenrannan äärellä? Siirrä kotitoimistosi Hotel Rantapuiston Rantatoimistoon! Anna ajatusten lentää ja inspiroidu luonnon rauhasta sekä hotellin suomalaisesta designista. Läppärisi lataat ekologisesti aurinkosähköllä, sillä Rantapuiston katolta löytyy aurinkopaneeleita, jotka tuottavat osan hotellin sähköstä. Päivän aikana nautit meillä maukkaan lounaan ja lisäenergiaa voit halutessasi hakea viereiseltä kuntosalilta! Ja kahvikin maistuu paremmalta design loungessa tai ulkona terassilla sään salliessa.

RANTATOIMISTO YHDELLE 49 €
RANTATOIMISTO KAHDELLE 69 €

Hinta pitää sisällään huoneen käytön klo 08.00-18.00 välisenä aikana, maukkaan lounaan, päivän kahvit sekä kuntosalin. Autosi pysäköit isolla parkkipaikallamme veloituksetta. Halutessasi voit nauttia meillä myös aamiaisen 12€ hintaan. Rantatoimistohuoneet varattavissa arkisin klo 08.00-18.00 välisenä aikana saatavuuden mukaan.

Varaukset suoraan Hotel Rantapuiston vastaanotosta puhelimitse tai meilitse:
+358 29 3200 440
reception@rantapuisto.fi

Pysäköintialueen pääsisäänkäynti pois käytöstä

16.11.2022

Rantapuiston pysäköintialueen  pääsisäänkäynti menee pois käytöstä työmaan takia nyt huhtikuun loppupuolella. Parkkipaikalle pääsee sisään kuntosalin puoleiselta sisäänkäynniltä.

Illallispaketti – Syö, juo ja nuku hyvin!

7.3.2022

Tule nauttimaan Furun moderneista klassikoista Hotel Rantapuistoon.


Rantapuiston Furu-paketti sisältää huoneen sekä aamiaisen lisäksi vapaavalintaisen kolmen ruokalajin illallisen Furu ravintolassamme. Lisäksi wifi, pysäköinti, sauna sekä kuntosalin käyttö sisältyy hintaan. 

Tee varaus nyt täältä

Huomioithan ravintolan poikkeukselliset aukioloajat.

Furun menusta löydät modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. À la nature – luonnollisesti.

Tutustu menuun

Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon osoitteessa www.ravintolafuru.fi/varaukset tai olemalla yhteydessä hotellimme vastaanottoon +358 29 3200 440.

Kampanjaehdot:
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi perua kuluitta viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai asiakas ei saavu paikalle, on hotellilla oikeus veloittaa varauksen kokonaishinta.

Hotel Rantapuisto pilotoi aurinkosähkövoimalaa

23.9.2021

 Pilotin tavoitteena on pienentää Hotel Rantapuiston hiilijalanjälkeä sekä tarkastella edellytyksiä, joilla aurinkosähköä voidaan tulevaisuudessa hyödyntää myös muissa Primehotelsin kohteissa.


Syyskuussa käyttöön otettava aurinkovoimala koostuu yhteensä 190 aurinkopaneelista, joiden yhteenlaskettu teho on 68,4 kWp ja vuosituotantoarvio noin 60 MWh / vuosi. Tämä vastaa noin 40 kerrostaloyksiön kulutusta vuodessa. Voimalan tuottaman sähkön CO2-vähenemä on n. 7500 kg vuodessa.

–Hotel Rantapuisto soveltuu aurinkosähkövoimalan pilottikohteeksi erinomaisesti hotellin hyväkuntoisen ja laajan kattopinta-alan vuoksi. Projekti on merkittävä askel kohti vastuullisempaa hotelliliiketoimintaa sekä Hotel Rantapuiston että koko Primehotelsin kannalta. Suotuisten sääolosuhteiden aikana pystymme kuittaaman hetkittäin koko hotellin sähköntarpeen voimalan tuottamalla aurinkosähköllä, Primehotelsin rakentamisesta ja kehittämisestä vastaava Matti Nuutinen kertoo.

Nyt käyttöönotettavan aurinkovoimala on toteutettu yhteistyössä Solarigo Systems Oy:n kanssa. Yhteistyö toimii palvelusopimusperiaatteella siten, että Solarigo omistaa voimalan ja Hotel Rantapuisto sitoutuu ostamaan voimalan tuottaman sähkön.

–Hotel Rantapuiston pilottihankkeella haluamme selvittää, millä edellytyksillä voimme hyödyntää aurinkosähköä myös muissa hotelleissamme. Hotel Rantapuiston pilotti näyttää siis meille suuntaa jatkoon. Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa voimme vastuullisuuden osalta näyttää suuntaa koko alalle, Nuutinen kertoo.

Pelihuone Out of Orbit

6.9.2021

Hotel Rantapuiston yhteyteen on avattu immersiivinen pelihuone Out Of Orbit.

 


Oletko aina halunnut lentää avaruusaluksella?

Out of Orbit yhdistää pakohuonetta, simulaattoria, larppia ja immersiivistä teatteria: Osallistujat astuvat sisään pelihuoneeseen, joka on kattoa ja lattiaa myöten lavastettu avaruussukkulan komentosillaksi. Jonkun on luettava tutkaa, toisen ohjattava ja kolmannen korjattava moottoreita

Out of Orbit on ryhmäpeli 4-6 henkilölle, jossa tiiminne lentää halki avaruuden ja pyrkii selviämään sen haasteista. Out of Orbit ei ole pakohuonepeli eikä videopeli, mutta se sisältää viitteitä molemmista.

Tutustu lisää ja tee varaus täältä: Out of Orbit

 

 

Prime Guest jäsenyys kannattaa!

6.9.2021

Liittymällä PRIME GUEST jäseneksi saat rahanarvoisia etuja majoitus- ja ravintolapalveluistamme! Liittyminen on täysin ilmaista. Lue lisää: PRIME GUEST


PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi. Liity siis heti!

Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

29.4.2021

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan Rantapuistossa.
Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.


Kun nuoriso kaipaa omaa rauhaa, on nuorisohuone oiva valinta. Alle 18-vuotiaat nuoret majoittuvat edullisesti omassa huoneessaan huoltajan huoneen läheisyydessä. Huone on jaettu 2 hh, johon on mahdollista majoittaa 1–2 nuorta.

Varaa aikuisten majoitus suoraan hotellin omilta nettisivuilta tai vastaanotosta. Nuorisohuone varataan aina suoraan vastaanotosta. Varaus vaatii olemassaolevan varauksen perheen aikuisille.

Nuorisohuoneen hinta alkaen 55 €/2 hh/1–2 hlö

Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Hinta sisältää majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö:
Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

18.11.2020

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.


Valitse Rantapuisto ja tule nauttimaan! Huoneluokkaanne on korotettu (saatavuuden mukaan), joten pääsette viettämään irtiottoa Superior-huoneessa ja saapuessanne pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa.

Varaa huoneesi suoraan Rantapuiston omilta nettisivuilta.

Varaa »

 

Romantiikkapakettiin sisältyy: majoitus, aamiainen, kuntosalin ja saunan käyttö, huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, saavuttaessa pullo kuohuviiniä huoneeseen (shampanja +50 €) sekä myöhäinen huoneen luovutus klo 14 asti saatavuuden mukaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

Marimekko Nolla – luontomatkailukonsepti koettavissa nyt Hotel Rantapuistossa

3.7.2020

Uniikki Marimekko Nolla on nyt varattavissa Rantapuiston vastaanotosta.


Marimekko Nolla on Marimekon, The Nolla Companyn sekä Hotel Rantapuiston yhteinen projekti jonka tarkoituksena on edistää suomalaisen designin näkyvyyttä ja merkitystä maailmalla. Rantapuiston upeassa merenrantamiljöössä sijaitseva Marimekko Nolla on sisutettu Marimekon 2020 syysmalliston kuoseilla, jotka ovat saaneet innoituksensa retkeilystä, lähimatkailusta ja kaupungin vilinästä irtautumisesta.

Suomalaiseksi designklassikoksi syntyneen Nolla mökin pohjalta kehitetty luontomatkailukonsepti julkistettiin 2.7.2020 Rantapuistossa. Start-Up yhtiön tavoitteena on rakentaa Pohjoismaihin 200 mökin luontomatkailuverkosto vuoteen 2020 mennessä. Nolla onkin ainutlaatuinen luontomatkailukokemus yhdistettynä ekologiseen ja vastuulliseen tapaan majoittua kohteissa, joissa aiemmin lähinnä telttailu on ollut mahdollista.

Uniikki Marimekko Nolla on nyt varattavissa Rantapuiston vastaanotosta.
Yöpyminen Hotel Rantapuiston Nollassa sisältää Marimekko Nollan lisäksi hotellihuoneen Rantapuiston merisiivestä sekä aamiaisen.

Varaus ja hintatiedustelut:

reception@rantapuisto.fi tai puhelimitse 029 3200 440

Green Key -sertifioitu Hotel Rantapuisto

4.10.2018

Hotel Rantapuisto on saanut Green Key -sertifioinnin 2.10. Kyseessä on kansainvälinen ympäristösertifikaatti majoitus- ja matkailualalle.


Green Key -merkin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Green Key -sertifioidut yritykset saavat käyttöönsä kansainvälisesti tunnetun Green Key -merkin sekä ohjelman tuen ympäristötyölleen ja siitä viestimiselle. Suomessa Green Key -merkkejä on myönnetty vuodesta 2015 alkaen ja kansainvälisesti vuodesta 1994 alkaen.

Ympäristökysymykset ja kestävä kehitys ovat nykyisin tärkeä osa hotellitoimintaa. Hotel Rantapuiston sijainti Itämeren rannalla ja lähellä Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualuetta korostaa erityisesti ympäristönsuojelun tärkeyttä. Hotellin motto, Designed by nature, juontaa juurensa hotellin sijainnista keskellä helsinkiläistä merimaisemaa, metsäisen ja kallioisen luonnon helmassa. Me Hotel Rantapuistossa uskomme luontoarvoihin, ja ympäristö on vahvasti läsnä kaikessa toiminnassa. Ympäristövastuu ja sosiaalinen vastuu ovat meille tärkeitä arvoja ja siksi me Hotel Rantapuistossa edistämme ympäristöasioiden huomioimista ja kestävää kehitystä. Sitoudumme ympäristölakien noudattamiseen ja ympäristökuormituksen vähentämiseen. Tavoitteenamme on ympäristövaikutusten vähentäminen ja toimintamme jatkuva parantaminen. Sitoudumme ympäristöasioiden seurantaan ja kehittämiseen.

Hotel Rantapuistossa kiinnitetään huomiota erityisesti:

Vedenkulutuksen vähentämiseen

Vedenkulutusta vähentämällä vähennämme hotellitoiminnan ympäristörasitusta, olemme mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta sekä edistämme luonnonvarojen kestävää käyttöä ja luonnon monimuotoisuutta. Vettä kuluu muun muassa hotellihuoneiden kylpyhuoneissa ja wc:issä, ravintolan keittiössä, siivouksessa sekä pihan kunnossapidossa. Lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto tehdään Rantapuistossa 3 vrk:n välein usean yön oleskeluissa, ellei vieraamme muuta toivo.

Energian kulutuksen vähentämiseen

Energian hankkiminen ja käyttö liittyy moniin erilaisiin hotellitoimintoihin. Vastuullisilla energiatoimilla voimme vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja luonnonvarojen käyttöön. Energiankulutuksessa huomioidaan eri toimintoja. Niistä tärkeimmät ovat valaistus, ilmastointi, sähkölaitteiden käyttö ja lämmitys.

Ruokahävikin pienentämiseen ja raaka-aineiden vastuulliseen hankintaan

Ruokahävikkiä seuraamalla ja vähentämällä pienennämme ympäristörasitusta. Samaan aikaan suosimme luomutuotteita, lähi- ja kasvisruokaa sekä kotimaisia raaka-aineita. Kaikki hotellissa tarjottava kahvi on reilun kaupan luomukahvia.

Jätehuoltoon ja lajitteluun

Kiinnittämällä huomiota jätehuoltoon, jätteiden käsittelyyn ja jokapäiväiseen lajitteluun voimme pienentää mm. kaatopaikkojen kuormitusta ja kemikalisoitumista.

Ympäristöystävällisten aktiviteettien tarjoamiseen

Hotel Rantapuiston sijainti Itämeren rannalla ja lähellä Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualuetta luovat hyviä mahdollisuuksia ympäristöystävällisiin aktiviteetteihin. Tarjoamme asiakkaillemme tällaisia aktiviteetteja monipuolisesti.

Vastuullisiin hankintoihin

Tekemällä vastuullisia hankinta- ja kulutusvalintoja voimme vaikuttaa raaka-aineiden kulutukseen, energian kulutukseen ja jätteiden syntymiseen. Samalla pyrimme välttämään tuotteita, joissa on (tai joiden valmistuksessa on käytetty) haitallisia aineita. Hankintoihin liittyviä tuoteryhmiä ovat mm. paperit ja tulostusmateriaalit, sähkölaitteet ja lamput, kalusteet, kertakäyttöastiat ja astiat, työasut, liinavaatteet, myytävät tuotteet, pesuaineet ja elintarvikkeet.

EasyFit Vuosaari Rantapuistossa

21.3.2016

EasyFit Vuosaari tarjoaa monipuolisia elämyksiä kokouspäivän kylkeen sekä liikuntakokemuksia majoittuville hotellivieraillemme. Majoittuvat hotellivieraamme pääsevät kuntosalille maksutta.