Running Rabbit

Running Rabbit on vuodesta 2014 toiminut intohimoisen harrastamisen tulos, joka on rakentunut omistajaperheensä kiinnostuksesta niin kädentöihin kuin mysteerien ja arvoitusten ratkaisemiseen sekä yhdessä tekemiseen. Running Rabbitin tuotteet ovat itse suunniteltuja ja toteutettuja. Hotel Rantapuisto tarjoaa monipuolisen uniikin leikkikentän yhdessä tekemiseen ja tiimiytymiseen!

Rabbit Race

Muistatko Amazing Race -formaatin? Hyvä! Rabbit Race on nimittäin Amazing Race -kisan hengessä toimiva seikkailullinen pulmakisa, jossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan.

Radan tehtävät ja pulmat ovat erittäin monipuolisia ja kaikkien tiimin jäsenten taitoja tarvitaan, kun pelaajat vapautetaan kisaamaan hotellin sokkeloihin. Pääpaino on ongelmanratkonnassa ja hauskapidossa, mutta hikikin saattaa nousta pintaan. Ylipäätänsä Racen ideana on ryhmäyttää kuin itsestään sekä nostattaa työtiimien/osastoiden/juhlaporukoiden me-henkeä ja yhteenkuuluvuutta. Pelikonseptilla buustataan piilevien lahjakkuuksien löytymistä ja sisäisten suhteiden kehittämistä. Johtajuustaitoja sekä konfliktienhallinta- ja ongelmanratkaisukykyjä tarvitaan myös, jotta kiperät tehtävät saadaan ratkottua annetussa ajassa! Rabbit Race voidaan rakentaa sisälle, ulos tai sekä että, ja se onkin mitä mainioin tapa viettää virkistyspäivää. Lopuksi kisassa jaetaan tietenkin palkinto, mainetta ja kunniaa sekä kehuskeluoikeus koko loppuvuodeksi!

Henkilömäärä: 8-200
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 420€ + ALV 10% Sis. 0-12 pelaajaa. Lisäpelaajat 27€/hlö
Minimilaskutus 12 hengen mukaan.

Pääset varaamaan Rabbit Race aktiviteetin tästä

Rikospaikka

Hotellilla on tapahtunut rikos ja Helsingin poliisilaitoksen maine alkaa olla vaakalaudalla, kun tapaus ei ota selvitäkseen ja kallista aikaa kuluu hukkaan. Poliisin kenttäjohto on jalkautunut paikalle jakamaan tehtävänannon.

Ottaako tiiminne haasteen vastaan?

Rikospaikka on poliisisarjojen, dekkareiden ja true crime -tapausten fanien unelmakeikka! Peli, jossa tiimisi pääsee käyttämään yhteistyötaitojaan analysoidessaan rikosvyyhtiä, joka avautuu kinkkisiä tehtäviä ratkomalla, kuulustelemalla ja todistusaineistoa keräämällä. Peliareenana toimivat hotellin monipuoliset tilat. Rikospaikka sopii mainiosti team building-, tyky-, polttari- tai erillaisten juhlatapahtumien ohjelmana, kun halutaan haastaa porukka puhaltamaan yhteen hiileen innovatiivisen hauskan mysteerin parissa!

Henkilömäärä: 8-200
Kesto: alkaen 90min
Hinta: 420€ + ALV 10% Sis. 0-12 pelaajaa. Lisäpelaajat 27€/hlö
Minimilaskutus 12 hengen mukaan

Pääset varaamaan Rikospaikka aktiviteetin tästä

Syntisten pöytä

Syntisten pöytä on nopeuskisa 2-4 joukkueen välillä, jossa peliryhmät kisaavat pulmanratkonnassa aikaa, sekä toisiaan vastaan. Tehtävät ja aikapaine haastavat tiimit kommunikoimaan, yhdistelemään annettuja elementtejä, sekä organisoimaan joukkueen ajankäyttöä, ennen kun salaperäinen taho nappaa tiiminne omaisuutta… mikä on teille sellaista, jota ette haluaisi menettää?

Henkilömäärä: 8-200
Kesto: 90min
Hinta: 420€ + ALV 10% Sis. 0-12 pelaajaa. Lisäpelaajat 27€/hlö
Minimilaskutus 12 hengen mukaan

Pääset varaamaan Syntisten pöytä aktiviteetin tästä

Geokätköily

Geokätköily on ympäri maailman suosittua nykyaikaista aarteenetsintää ympäristön ehdoilla pulmanratkaisun ja tiimityöskentelyn parissa. 90 minuutin ohjelmaan sisältyy 30 minuutin kattava tietopaketti geokätköilyn perusteista ja työkaluista, jonka jälkeen osallistujat siirtyvät hotellin kauniille ulkoalueelle kokeilemaan kätköjen etsinää käytännöstä. Geokätköily kannustaa uteliaisuuteen urbaaneissakin ympäristöissä sekä esittelee hauskan uuden lajin houkuttelemaan yrityksen henkilöstöä hyötyliikunnan pariin.

Henkilömäärä: 8-200
Kesto: 90min
Hinta: 30€/hlö + ALV 10%
Minimilaskutus 15 hengen mukaan

Pääset varaamaan aktiviteetin tästä

 

Team Building-Elämys

Pääkaupunkiseudun kiinnostavin Team building-elämys! Pakopeli + team building on täydellinen paketti, kun haluatte hauskaa, mutta haastavampaa ja syväluotaavampaa ohjelmaa. Kouluttajananne toimii team buildingiin erikoistunut vetäjä, joka seuraa suoriutumistanne rikosmysteerin/pulmanratkontapelin Rabbit Racen parissa ja voi näin purkaa pelikokemusta analyyttisten ryhmäkeskustelujen, itsereflektion ja harjoitusten kautta. Tämä on takuuvarma tapa yhteisten tavoitteiden löytymiseksi sekä ryhmähengen kohottamiseksi. Pelit ovat paljastava, hedelmällinen ja ennen kaikkea hauska alusta kehittyä yhteisönä, löytää yksilöiden vahvuuksien ja kehittämisalueita,sekä tunnistaa tapoja kehittyä organisaationa.

Pakopeli + innovatiivinen team building -koulutus peliä reflektoiden.
Kesto: 90min rikospaikka/Rabbit Race  + 1h team building.Hinta: 49€/hlö+10% alvKielinä suomi tai englantiOsallistujamäärä 8-200Minimlaskutus 15 hengen mukaan.

Pääset varaamaan aktiviteetin tästä

 

Team building ilman peliä

Tässä team buildingin pidemmässä n. kahden tunnin sessiossa pureudumme hauskan pelielementein höystetyn koulutuksen aikana syvemmin ryhmädynamiikan kehittämiseen ja ammennamme keskustelujen, sekä harjoitteiden kautta uusia työkaluja tiimin / organisaation kommunikointiin. Tämä on täydellinen valinta, jos haluatte kouluttaa tiimiänne saavuttamaan pitkän tähtäimen tavoitteita tehokkaammin, integroida uusia työntekijöitä organisaatiokulttuuriinne tai tuoda esille henkilöstön piilevät voimavarat. Suosittelemme sisällyttämään päivään vartin kahvitauon!

Kesto: 2hHinta: 35€/hlö+10% alv per osallistujaKielinä suomi tai englantiOsallistujamäärä: 8-200Minimilaskutus 15 hengen mukaan.

Pääset varaamaan aktiviteetin tästä