Elämyksen Taika

Elämyksen Taika on ohjelmapalveluja tarjoava yritys, joka on keskittynyt virkistys- ja työhyvinvointipäivien ohjelmiin sekä kokouspäivien aktiviteetteihin Uudenmaan alueella. Elämyksen Taika tarjoaa koulutetut ammattioppaat, turvalliset loppuun asti mietityt ohjelmat ja luotettavaa ja täsmällistä palvelua. Elämyksen Taika kuuluu Suomen ekoyrittäjiin ja on sitoutunut järjestön ekoeettisiin periaatteisiin.

Team-ellys

TEAM-ellys hauskat tiimikisat virittävät osallistujat riemukkaaseen tekemisen meininkiin, onnistumisen iloon ja yhteen hiileen puhaltamiseen. Tässä ohjelmassa kuulu suomalainen kisahenkisyys pääsee oikeuksiinsa. Lajien voittoon tarvitaan tiimin sisäistä yhteistyötä, tarkkuutta, nopeutta ja hoksottimiakin härnätään. Lopuksi paras joukkue palkitaan! TEAM-ellys on taatusti hauska ja mukaansa tempaava ohjelma ja sopii erinomaisesti virkistys- ja tykypäiviin. Tehtäviä voidaan muokata tarpeen mukaan.

Kesto: 2h (isot ryhmät 2,5h)
Ryhmäkoko: 8-120

Tiimitaitokisat

Tiimitaitokisassa etsitään hyvää yhteistyötä ja ryhmähenkeä joukkueiden sisällä ja koko porukassa. Voitto ei ole tärkein vaan iloisella mielellä yhdessä tekeminen. Tätä et tiennyt työkaveristasi! Yksi on voittanut kisan lapsena, toinen ehkä kertoo tapaamisesta julkkiksen kanssa. Jollekin on tapahtunut hauska ja vähän nolo juttu. Noppa-tehtävässä jokainen pääsee kertomaan asioita itsestään, mitä muut eivät tienneet. Jokaisen elämässä on ollut hauskoja sattumuksia. Nyt kuullaan niitä! Tiimitaitokisa tarjoaa rakennuspalikoita toimivampaan työyhteisöön! Sopii hyvin uudelle ryhmälle tai yhteishengen palauttajaksi.

Kesto: n. 2h
Ryhmäkoko: 8-30

Villiyrttiretki

Mikä oli antiikin ajan lemmenjuomien villiyrtti? Ovatko kaikki voikukat kitkeriä? Mitä kukkia voi syödä? Suomen luonto on pullollaan superfoodia, vitamiineja ja valloittavia makuja, joilla voit rikastaa ruokasi ja helliä itseäsi vaikkapa yrttijuomilla. Villiyrttiretki antaa hyvän alkusysäyksen tehdä omasta keittiöstä pikkuisen villimpi! Oppaalta saat turvalliset vinkit helppoon ”hortoiluun!” Oppaana toimii koulutettu villiyrttineuvoja tai villiyrtteihin erikoistunut eräopas. Villiyrttiretken voi toteuttaa lähes missä vain. Voit kerätä puhtaasta luonnosta kotiin viemiseksi villivihanneksia ja toteuttaa villimpi keittiösi heti retken jälkeen. Paras villiyrttiaika on keväällä ja alkukesästä, mutta retki voidaan järjestää koska vain sulan maan aikaan.

Kesto: 1-2h asiakkaan toiveen mukaan
Suositeltava ryhmäkoko: 10-60 henkilöä (yhtä opasta kohden max. 15 henkilöä)

Luontotiimikisat

Kun halutaan monta kärpästä yhdellä iskulla: luontoretki, yhdessä tekeminen, kisahampaan kolotuksen poistaminen ja luonnossa liikkumisen rentouttava vaikutus, on ratkaisuna Luontotiimikisa. Matkaamme paikasta ja ryhmästä riippuen 2-4km matkan, jonka aikana pysähdymme aika ajoin tekemään tiimitehtäviä, pohtimaan luontokysymyksiä ja tunnistamaan erilaisia luontoon liittyviä asioita. Opas kertoo myös alueesta ja sen luonnosta. Luontotiimikisa yhdistää, ryhmäyttää, hauskuttaa ja kummastuttaa.

Kesto: 2h (isot ryhmät 2,5h)
Ryhmäkoko: 10-30

GPS-aarremysteeri

Lähde selvittämään aarteen arvoitusta. Maastoon piilotetut vihjeet löytyvät GPS-paikantimien avulla ja sitten vain ratkomaan aarteen arvoitusta. Loksahtavatko palaset kohdilleen ratkaisten aarteen arvoituksen? Onnea matkaan aarteenmetsästäjät! GPS-Aarremysteeri vie ryhmät hauskalla tavalla katsomaan alueen luontonähtävyyksiä sekä tuo liikunnan iloa päivään unohtamatta mysteerin tuomaa jännitystä.

Suositeltava ryhmäkoko: 4-50

Mobiiliseikkailu

Elämyksen Taika tarjoaa myös omatoimiset kännykällä ulkona pelattavat ohjelmat (ulkoilua ja aivonystyrähierontaa, hinta 150€/10hlö + lisähenkilöt 8e/hlö). Kestoltaan yksi tunti ja 2 km tai 2 tuntia ja 4km.

 

Tutustu lisää ohjelmistoon ja varaa itsellesi elämys täältä