Marimekon ja Nolla Companyn kanssa yhteistyönä toteutetussa Nolla-mökissä yövyt Rantapuiston upeassa miljöössä suomalaisen designin ympäröimänä. Maailman ainut Marimekko Nolla on upea luontomatkailukokemus yhdistettynä ekologiseen ja vastuulliseen tapaan majoittua. Nolla toimii täysin uusiutuvalla energialla, ja sitä somistaa Marimekon tyylikkäät tekstiilit.

Mökistä löydät kaksi erillistä vuodetta, kylpytakit sekä astiaston. Astuessasi ulos mökistäsi voit upottaa varpaasi rantahiekkaan ja kuunnella meren kohinaa.

Lisäksi saat käyttöösi merinäköalalla varustetun Prime Guest tason hotellihuoneen, saadaksesi kokea kokonaisvaltaisen hotellikokemuksen, mökkielämystä unohtamatta. Runsas buffetaamiainen ravintola Furussa sisältyy yöpymiseen Nollassa.

Huomioithan, että Rantapuiston Nollaa ei ole varusteltu liedellä eikä lämmittimellä. Myöskään toimivaa sähköä ei ole. Tämän takia käytössänne on myös hotellihuone.

Nollamökkiin ja hotellihuoneeseen ei valitettavasti voi ottaa lemmikkejä.

Varauskäytäntö

Varauksen teet kätevästi nettisivujemme tai vastaanoton kautta. Lisätietoja vastaanotostamme. Nollamökki on varattavissa huhtikuusta (tarkka pvm saattaa muuttua sääolosuhteiden takia) – syyskuun loppuun saakka.