Marimekon ja Nolla Companyn kanssa yhteistyönä toteutetussa Nolla-mökissä yövyt Rantapuiston upeassa miljöössä suomalaisen designin ympäröimänä. Maailman ainut Marimekko Nolla on upea luontomatkailukokemus yhdistettynä ekologiseen ja vastuulliseen tapaan majoittua.

Nolla toimii täysin uusiutuvalla energialla, ja sitä somistaa Marimekon tyylikkäät tekstiilit. Mökistä löydät kaksi vuodetta, lakanat, pyyhkeet ja kylpytakit sekä astiaston. Astuessasi ulos mökistäsi voit upottaa varpaasi rantahiekkaan ja kuunnella meren kohinaa. Majoituksen hintaan kuuluu hotellin asiakassaunan käyttö sekä wc-tilojen käyttö. Huomioithan, että Nollassa ei ole keittomahdollisuutta eikä vesipistettä.

Sisäänkirjautuminen Nollamökkiin tapahtuu Hotel Rantapuiston vastaanotossa, joka palvelee ympäri vuorokauden. Ovikoodi annetaan vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä ja silloin tulee täyttää myös lain vaatima majoituskortti. Sisäänkirjautumisen aika on tulopäivänä klo 15:00 ja uloskirjautumisen aika lähtöpäivänä klo 12:00.

Lemmikit ovat tervetulleita Nollamökkiin 20€ lisämaksusta, myös lisähenkilöitä on mahdollista lisätä varaukselle. Aamiainen on myös mahdollista lisätä lisämaksusta. Parkkipaikka on käytettävissä veloituksetta Nollan vieraille. Ilmoitathan autosi rekisterinumeron sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varauskäytäntö

Kaikki Nollamökin varaukset teet kätevästi Nollan nettisivuilta täältä->
Huomioithan, että Nollamökki varaukseen EI enää kuulu hotellihuone, vaan ainoastaan itse Nollamökki. Hotellihuone varauksien tiedustelu ja varaaminen onnistuu vastaanoton kautta.

Nollamökin varausmuutoksia tai peruutuksia koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Nollan asiakaspalveluun puhelimitse +358 10 384 5000 (klo 10-16) tai sähköpostitse info@nollacabins.com.