TERHEN Sauna -tapahtuma​t ja luennot

Terhen järjestää uniikkeja saunaelämyksiä modernilla twistillä. Kokoa oma porukkasi ja tule nauttimaan saunahyvinvoinnista kanssamme.

Terhen on suomalaiseen hyvinvointiin ja saunakulttuuriin erikoistunut konsultointitoimisto.

Uskomme kestävyyteen ja ajattomuuteen, haluamme vaalia luontoyhteyden, empatian ja tasapainoisen elämän periaatteita. Tavoitteenamme on omalta osaltamme tukea Suomen asemaa maailman johtavana kestävän kehityksen maana. ​

*Tapahtumat toteutetaan rantasaunan tiloissa. Tapahtumien ohjaajina toimivat Terhen Oy:n ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta.

 

TERHEN Hoitava sauna – tapahtuma

Sauno tunnelmavalaistuksessa, pellavat lauteilla, koivua löylyvedessä ja nauti hiljaisuudesta. Samalla hemmottelet itseäsi hoitavilla ja puhdistavilla saunahoidoilla. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunomisesta, hoitoperinteestämme, saunan terveysvaikutuksista ja siitä kuinka sinä voit hoitaa itseäsi saunalla.

Saunalla paikan päällä on Terhenin koulutettu kylvettäjä joka opastaa illan hoitoihin. Saunomisen yhteydessä tutustut myös Terhenin saunatuotteisiin sekä pääset kokeilemaan kotimaisen Circuloven fermentoituja ja 100 % luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita.

Lue lisää ja varaa täältä

 

 

 

 Bathe like a Finn

Bathe like a Finn – tapahtuman aikana opit ymmärtämään suomalaisen saunakulttuurin syvimmän olemuksen. Saunot ilman sääntöjä ja itseäsi kuunnellen, kuitenkin koko ajan ohjatusti ja turvallisesti. Koulutettu saunottajamme kertoo saunomisen yhteydessä suomalaisen saunomisen erityispiirteistä, saunomisen terveysvaikutuksista ja hoitoperinteestämme. Tapahtuman aikana opit kuinka voit itse hoitaa itseäsi saunomalla.

Lue lisää ja varaa täältä

 

 

 

 

 

Morsiussauna

Sauna on koristeltu puhtain pellavin, löylyssä tuoksuu koivu ja morsiamen paikka koristeltu tuorein havuin. Puhdistava rituaali voi alkaa. Morsiussaunassa morsian saatellaan avioliittoon perinteisiä rituaaleja mukaillen, yhteiseen hemmotteluun ja yhdessäoloon keskittyen. Perinteen mukaan morsiussaunassa morsian pestään ja pahat henget karkotetaan, näin morsianta vahvistetaan tulevan varalle. Tänä päivänä pääasia on kuitenkin järjestää morsiamen näköinen, ikimuistoinen elämys, jossa uusien rituaalien luominen on sallittua. Saunalla paikan päällä on Terhenin koulutettu saunottaja, joka opastaa tapahtuman hoitoihin. Saunomisen yhteydessä tutustut myös Terhenin saunatuotteisiin sekä pääset kokeilemaan kotimaisen Circuloven fermentoituja ja 100 % luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita.

Lue lisää ja varaa täältä

 

Hoitava Sauna -luento

Hoitava sauna -luennon aikana tutustutaan suomalaisen saunan erityispiirteisiin, saunan terveysvaikutuksiin, parantavaan luontoon sekä ainutlaatuiseen hoitoperinteeseen. Inspiroiva luento innostaa hyödyntämään saunaa hoitomuotona ja antaa runsaasti vinkkejä, kuinka jokainen voi hoitaa itseäänsaunomalla​​

*Luennoitsija: Terhi Ruutu on koulutettu Saunaterapeutti, Hoitava sauna -kirjan kirjoittaja ja Terhen Oy:n perustaja.

Lue lisää ja varaa täältä