Kokous- tai koulutuspäivän yhteyteen kuuluva ohjattu aktiviteetti virkistää sekä kehoa että mieltä ja on omiaan lisäämään tiiminne yhteishenkeä. Sähköfatbikeretki sopii kaikille ja pääset nauttimaan upeasta luonnosta ja maisemista.

Ympäröivä luonto on arkkitehtuurin ja designin ohella Hotel Rantapuiston toiminnan tukipilari. Seikkailu-kokouspaketti on virikkeellisen kokouspäivän lisäksi lahjoitus arvokkaalle luonnollemme ja ikkunoistamme siintävälle Itämerelle. Lahjoitamme kokouspaketin arvosta John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun 2€ per henkilö.

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa.

KOKOPÄIVÄ 128 € / henkilö
minimi 8 henkilöä

PAKETIN SISÄLTÖ

  • Kokoustila haluamassanne muodossa (8 h)
  • Hotelliaamiainen maalauksellisen kauniissa maisemissa meren rannalla ja luonnon keskellä Ravintola Furussa.
  • Terveysshotti
  • Buffetlounas ravintolassamme Furussa, joka on olennainen osa Rantapuiston elämyksellistä kokemusta ja kokouspäiväänne. Lounas sisältää terveellisen ja runsaan kasvispainotteisen alkupalapöydän, kaksi pääruokavaihtoehtoa, jälkiruoan sekä kahvin ja teen. Toinen pääruoista on aina kasvisruoka.
  • Ammattilaisen ohjaama fatbike-retki lähiluonnossa (1h) ja iltapäiväkahvit ja korvapuusti ulkona retken yhteydessä.
  • Lahjoitamme jokaisesta myydystä seikkailukokouspaketista 2 €/hlö John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun.
  • Käytettävissänne on koko päivän ajan ammattitaitoinen kokouspalvelu, nykyaikainen kokoustekniikka, laadukas WLAN-yhteys, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.
  • Maksuton pysäköinti

 

FATBIKERETKI

Rentoa yhdessäoloa ja ulkoilua sähköfatbikepyörillä (1h). Kaikille sopivalla retkellä nautitaan ohjatusti sähköpyöräillen Rantapuiston lähialueen upeasta merellisestä ympäristöstä. Retki huipentuu kahvihetkeen merenrannalla nuotion äärelle.

Retkelle lähdetään hotellin vastaanotosta.

 

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVIÄ TEKOJA!

Tarjouspyyntö »