Tule nauttimaan Furun moderneista klassikoista Hotel Rantapuistoon. Furun illallispaketti sisältää majoituksen sekä aamiaisen lisäksi vapaavalintaisen kolmen ruokalajin illallisen Furu ravintolassamme perjantaisin ja lauantaisin (lapsille 4-11v. vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka (lasten annos). Lisäksi wifi, pysäköinti sekä kuntosalin ja saunan käyttö sisältyvät hintaan. 

Majoituksen ajankohta mahdollista pe-la ja la-su öille

Tee varaus nyt täältä

Huomioithan ravintolan poikkeukselliset aukioloajat.

Furun menusta löydät modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. À la nature – luonnollisesti.

Tutustu menuun

Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon täältä tai olemalla yhteydessä hotellimme vastaanottoon
+358 29 3200 440.

Kampanjaehdot:
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi perua kuluitta viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai asiakas ei saavu paikalle, on hotellilla oikeus veloittaa varauksen kokonaishinta.